Sammen er vi endnu stærkere i Skandinavien og Worldwide

Det er med glæde at kunne informere om, at Greiff Industrimiljö AB pr. 31/5 2021 har valgt at blive en del af  AABO-IDEAL GROUP, i daglig tale AABO-IDEAL. 

Begge virksomheder har igennem flere årtier været markante spillere i Skandinavien indenfor  overfladebehandlingsanlæg, og sammenlagt har de to virksomheder de seneste 30 år leveret mere end 3000 anlæg til hele verden. Virksomhederne er ens på mange områder, men har hver især nogle styrker og  kompetencer, som komplementerer hinanden, og som i sidste ende kommer vore kunder til gavn. 

Vi ser utrolig meget frem til vores videre rejse, nu med Thomas Petersen og resten af teamet hos Greiff ombord.  Thomas Petersen vil fortsat være daglig leder af Greiff afdelingen i Sverige, og vil blive ansvarlig for at supportere  på vådlaksteknikken Worldwide.  

En vækstrejse med fokus på know-how og den bedste portfolio til kunderne 

Fusionen sikrer os et stærkere konsolideret setup i Skandinavien såvel som Worldwide, og skal ses som endnu et  skridt på den vækstrejse IDEAL-LINE og AABO startede for 3 år siden, som i dag er AABO-IDEAL. Det er vigtigt for os, at vore kunder kan tilbydes en portfolie med det bedste og mest komplette udbud indenfor rådgivning, levering og service af udstyr til overfladebehandling. 

Stærkt service setup  

Endvidere vil vi med Greiff´s placering i Sverige og AABO-IDEALs placering i Danmark, Polen, Mexico og Tjekkiet  sikre, at vi er endnu tættere på vore kunder og kan dermed tilbyde hurtigere service, når der er behov for det. 

Vi er med denne fusion, blevet en udbyder inden for branchen af udstyr til overfladebehandling, med en unik bred  ekspertise indenfor anlæg til pulver, e-coat, vådlak samt energioptimering og løsninger til ventilation. Dette gør os  til en endnu bedre partner for vore kunder. 

Dagligdagen  

Både Greiff og AABO-IDEAL vil fortsætte deres daglige drift som hidtil. Greiff vil fremadrettet blive markedsført som Greiff – part of AABO-IDEAL GROUP. Vi vil intensivere samarbejdet og udnytte synergierne mellem de to  virksomheder, hvor det giver mening. Igangværende samarbejde med vore kunder, såvel som leverandører, vil  fortsætte som hidtil. 

Salgs- og service teamet i Sverige 

Henric Fagerlind, fra AABO-IDEAL, vil fremadrettet være ansvarlig for salg og rådgivning af pulveranlæg i Sverige. Salgssupport af vådlaksanlæg samt service og reservedele vil blive drevet fra Greiff´s kontorer i Motala.  

Vi glæder os til at møde alle vore fælles kunder i fremtiden. 

For yderligere info står vi klar til en snak eller interview.  

Venlig hilsen  

Gynter Lorenzen, CEO, AABO-IDEAL og Greiff,  

Mail: ggl@aabo-ideal.com Tlf.: +45 2810 1155 

Thomas Petersen, Daglig leder, Greiff.  

Mail: thomas.petersen@greiff.se. Tlf.: +46 702 710 720 

PRESSEMEDDELELSE – GREIFF industrimiljö i Sverige bliver en del af AABO-IDEAL Group A/S

Kilde / Logo: AABO-IDEAL

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen