Safe IT-Solutions glæder sig til at byde Vordingborgs borgmester og borgere velkommen til eventen ”Mød din borgmester” onsdag d. 16. august 2023 kl. 10 – 15 i vores flotte lokaler i hjertet af Vordingborg i Algade 131.

Du får her muligheden for at mødes med din borgmester og have en dialog om dine idéer, bekymringer eller hvilket som helst emne, som du ønsker, at borgmesteren skal drøfte videre med kommunalbestyrelsen eller administrationen. Der er ingen tidsbestilling, så kom bare forbi på adressen mellem kl. 10 – 15.

Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte sekretær Bettina May Lauridsen på 55 36 27 20.

Kom og mød borgmesteren: Safe IT-Solutions åbner dørene for borgerdialog

FOTO: Safe IT-Solutions

Hvad tilbyder vi i Safe IT-Solutions?

I Safe IT-Solutions specialiserer vi os i IT-løsninger og GDPR-rådgivning. Vigtigst af alt, tilbyder vi god IT-konsulentbistand med brugeren i øjenhøjde.

Visionen er simpel: ”Løsningen er helhedsorienteret med den korrekte balance mellem IT-sikkerhed og brugervenlighed”, fortæller indehaver af Safe IT-Solution, Matias Aabye, der selv er født og opvokset i Vordingborg.

Matias Aabye har i de sidste 12 år hjulpet virksomheder i forskellige brancher og størrelser med at optimere deres IT-løsninger. ”Da GDPR-lovgivningen trådte i kraft, så jeg, at der opstod et behov for IT-systemer, der kunne gøre hverdagen nemmere for virksomhederne, samtidig med at de overholdt lovgivningen og kravene til IT-sikkerhed.”

Kom og mød borgmesteren: Safe IT-Solutions åbner dørene for borgerdialog

FOTO: Safe IT-Solutions

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen