Dagens dom i Stigsborg-sagen er i overensstemmelse med kommunens forventninger om en frifindelse.

I dag faldt der dom i Stigsborg-sagen, hvor den lokale developervirksomhed Calum A/S har stævnet Aalborg Kommune vedr. udnyttelse af en byggegrund på Stigsborg Havnefront. Aalborg Kommune har gennem hele forløbet afvist sagen som ubegrundet, og det glæder derfor kommunaldirektør Christian Roslev, at dommen er blevet som forventet:

  • Vi og vores juridiske rådgivere har gennem hele forløbet ment, at stævningen fra sagsøger var ubegrundet. Udfaldet af I dagens dom er derfor som forventet, forklarer Christian Roslev og fortsætter: – Nu afventer vi sagsøgers vurdering af dommen, og om den vil blive anket. Vi håber under alle omstændigheder, at der snart kan sættes et punktum i sagen til fordel for alle parter.

Om Stigsborg-sagen

Sagens kerne er en grund, som er en del af et areal på Stigsborg Havnefront ved Limfjorden, der skal huse et af landets store byudviklingsprojekter, der omfatter både skole, erhvervsbyggeri og boliger til op mod 8.000 beboere. Stridsspørgsmålet vedrører et kortfattet og håndskrevet notat fra 27. juni 2005 underskrevet af Aalborg Kommunes daværende borgmester Henning G. Jensen og daværende rådmand for teknik og miljø Henrik Thomsen vedr. førnævnte grund. Sagsøger Calum A/S ejer en bagvedliggende grund og ønsker ikke den omstridte grund bebygget, da et byggeri potentielt set kan tage en del af udsigten over Limfjorden.

Kontaktinformation

Kommunaldirektør Christian Roslev, Aalborg Kommune, telefon 9931 1505 og christian.roslev@aalborg.dk.

PRESSEMEDDELELSE: Frihedsfest 2020 bliver hele Nordjyllands fejring af friheden

Kilde / Logo: Aalborg Kommune

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen