Aabenraa Kommune er gået i gang med planlægning af en gradvis genåbning af dagtilbuds- og skoleområdet onsdag 15. april.

På baggrund af regeringens offentliggørelse af planerne for en gradvis genåbning af samfundet, er Aabenraa Kommune i samarbejde med alle daginstitutioner, dagplejere og skoler gået i gang med at planlægge en gradvis genåbning af dagtilbuds- og skoleområdet 15. april.

Tirsdag 14. april vil der som hidtil blive tilbudt nødpasning for de familier, der måtte have behov for det. Det samme gælder for onsdag 8. april op mod påskens helligdage.

Onsdag 15. april vil en genåbning foregå på dagtilbudsområdet samt 0.-5. klasserne på skoleområdet.

– I udgangspunktet åbner vores daginstitutioner og dagplejere for pasning onsdag 15. april. Mit budskab til forældrene er, at man holder sig opdateret på vanlige vis. Der er nemlig forskel på, hvordan der kommunikeres i eksempelvis daginstitutioner og dagplejere, siger dagtilbudschef i Aabenraa Kommune, Jacob Svarre Winther og fortsætter:

– Det er samtidig vigtigt for mig at slå fast, at vi selvfølgelig følger de retningslinjer, som bliver udstedt fra sundhedsmyndighederne.

Skoleforældre skal følge med på Aula

På skoleområdet vil alt kommunikation foregå direkte til forældrene på den enkelte skoles Aulaside.

– Hvordan undervisningen bliver på den enkelte skole, vil blive meldt ud til forældrene via Aula. Der vil være forskel på, hvordan det bliver håndteret på de enkelte skoler alt afhængig af størrelse og antallet af elever. Men fælles for samtlige skoler i Aabenraa Kommune er, at retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne i høj grad bliver fulgt, siger skolechef i Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen.

Specialområdet i Aabenraa Kommune holder stadig åbent.

På Aabenraa Kommunes Facebookside samt på www.aabenraa.dk/covid19 vil Aabenraa Kommune løbende opdatere om den gradvise åbning.

Kontakter

Direktør for Børn og Skole i Aabenraa Kommune, Chriss Mailandt-Poulsen, tlf.: 28 99 32 12; e-mail: cep@aabenraa.dk

Skolechef ved Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Dagtilbudschef, Jacob Svarre Winther, tlf.:73 76 75 83; e-mail: jsw@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk.

PRESSEMEDDELELSE: Information om gradvis genåbning af dagtilbuds- og skoleområdet i Aabenraa Kommune

Kilde / Logo: Aabenraa Kommune

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen