Byrådet i Egedal kommune har ansat Søren Trier Høisgaard som ny velfærdsdirektør. Med en baggrund som centerchef for skole- og dagtilbudsområdet, og 3 måneder som konstitueret velfærdsdirektør, får kommunen en stærk og visionær leder, som allerede har et godt kendskab til borgerne i Egedal.

Under overskriften ”Det handler om Børn” har Søren Trier Høisgaard de seneste år som centerchef skabt store resultater på skole- og dagtilbudsområdet i Egedal. Det kommer fremover ikke kun til at handle om børn, men om mennesker – store som små, når han skifter stol fra centerchef til velfærdsdirektør i kommunen.

Søren Trier Høisgaard er oprindeligt uddannet lærer. Han skiftede dog hurtigt lærergerningen ud med ledelse, først som skoleleder i Hvidovre, og siden som Børne og Ungechef i Indre By/Østerbro. I juni 2017 kom han til Egedal Kommune, hvor han blev ansat som centerchef for Skole og Dagtilbud. I oktober 2019 fulgte konstitueringen i den stilling som Velfærdsdirektør, som byrådet nu har valgt at ansætte ham i.

Med en diplomuddannelse i ledelse fra UCC Copenhagen og en Master of Public Governance fra CBS næsten afsluttet, har Søren Trier Høisgaard også den teoretiske baggrund helt på plads.

Verdens bedste hverdag i fokus

”Med ansættelsen af Søren får vi en stærk og visionær velfærdsdirektør, som allerede har vist rigtig gode resultater. Han kender borgerne i Egedal og ved, hvad der betyder noget for deres hverdag.”, siger kommunaldirektør Christine Brochdorf. ”Jeg er sikker på, at vi med Søren på holdet kan levere verdens bedste hverdag på de vigtige velfærdsområder”.

Også borgmester Karsten Søndergaard er glad for valget af Søren Trier Høisgaard.

”Jeg har oplevet Søren som en centerchef, som ikke har været bange for at have store forventninger og stille høje krav – både til sig selv og til sine medarbejdere. Det betyder, at han har været garant for, at vores politiske ønsker og mål er blevet omsat til handlinger på skole- og dagtilbudsområdet. Derfor ser jeg meget frem til samarbejdet med Søren som Velfærdsdirektør”, slutter Karsten Søndergaard.

Søren Trier Høisgaard tiltræder formelt stillingen den 1. januar 2020.

PRESSEMEDDELELSE: Kendt ansigt bliver ny velfærdsdirektør

Kilde / Logo: Egedal kommune

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen