I Kulturium Musikteater i Ishøj kan du på november måneds kunstudstilling opleve malerier med både twist og stærke farver. Udstillingen åbner med en fernisering den 2. november kl. 16.

PRESSEMEDDELELSE: Kvinder med stort hår og mænd med skæg

Eva Gjedde udstiller i Kulturium Musikteater.

Eva Gjedde tegner og maler med akryl og akvarel. Hun elsker farver. På de ophængte lærreder kan du især opleve kvinder med stort hår og mænd med skæg. Naturen og andre ting, som falder Eva Gjedde ind, er også en del af motivrækken.

”Jeg maler, fordi jeg ikke kan lade være – fordi jeg elsker at skabe, og fordi det gør mig glad,” siger Eva Gjedde, der glæder sig til at udstille i Ishøj.

Illustrationer til børnebøger og projekter

Evas tegnestreg er sjov og naiv. Hun har illustreret tre børnebøger og skabt illustrationer til forskellige projekter. Til daglig arbejder Eva Gjedde i Ishøj Kommune, hvor hun også bruger sine kreative evner i de daglige opgaver.

Udstillingen er åben hver dag mellem kl. 14 og 20 i perioden 1.-28. november, og der holdes fernisering mandag den 2. november kl. 16-17.30, hvor alle er velkomne på Ishøj Østergade 28.

Forsamlingsantallet på max. 50 gæster skal dog overholdes i foyeren, hvor der også skal bæres mundbind, når du går og står.

Kontakter

Eva Flinch Gjedde, tlf. 28 56 71 01

KULTURIUM MUSIKTEATER

61 93 64 30

PRESSEMEDDELELSE: Opråb fra tre hovedstadsborgmestre – ny udligningsreform skal hjælpe de reelt fattige kommuner

Kilde / Logo / Foto: Ishøj Kommune

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen