406 danske daginstitutioner får nyt statstilskud til en særlig indsats for de yngste børn. Seks af institutionerne ligger i Fredensborg Kommune, som modtager 13 mio. kr. over tre år.

PRESSEMEDDELELSE: Seks daginstitutioner får stort ekstra tilskud til flere pædagoger

Målet med tilskuddet er at styrke daginstitutionernes indsats for sårbare og udsatte 0-2 årige børn, så deres læring og trivsel forbedres. Midlet er at ansætte flere pædagoger og pædagogiske assistenter.

Det store tilskud glæder Per Frost Henriksen, formand for Børne- og Skoleudvalget:

”Alle ved, at en tidlig indsats med en høj kvalitet er afgørende for barnets udvikling og færden gennem hele livet, og vores daginstitutioner løfter allerede i dag en kæmpe opgave til et stort 12-tal. Det er vigtigt at slå fast.
Men vores medarbejdere er også ofte udfordret på grund af den meget store kompleksitet og behov for 1:1 støtte, som er nødvendig for at udvikle børnene den rette vej. Derfor er dette ekstra tilskud – sammen med de ekstra midler til minimumsnormeringer som følger med finansloven – særdeles velkommen”.

Tilskuddet er på i alt 12.947.530 kr. i perioden 1.10 2019 – 31.12 2022 og omfatter Blomsterengen, Firkløveren, Mariehønen, Polarstjernen, Påfuglen og Ådalen.

PRESSEMEDDELELSE: Seks daginstitutioner får stort ekstra tilskud til flere pædagoger

Kilde / Logo / Foto: Fredensborg Kommune

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen