Der var ikke langt fra tanke til handling, da Brian Christensen fik idéen til at arrangere en koncert på Facebook til fordel for Blå Kors, som hjælper blandt andet hjemløse, misbrugere og deres pårørende. Det er en hjertesag for ham, da han selv har oplevet, hvor svært det kan være.

PRESSEMEDDELELSE: Brian arrangerer støttekoncert for at hjælpe udsatte børn og voksne

Støttekoncerten bliver afholdt lørdag den 18. april hjemme ved Brian Christensen, som har sit eget spillested på privatadressen. Han håber, at kunne samle en masse penge ind til Blå Kors.

Hans hjerte banker for at hjælpe mennesker i Danmark, som har det svært og samtidig er han en mand, som kan få tingene til at ske. 

På eget initiativ besluttede Brian Christensen sig for i sidste uge for at arrangere en støttekoncert til fordel for den sociale hjælpeorganisation Blå Kors, som hjælper udsatte børn, unge og voksne i samarbejde med sine gode venner Levi Jan Charley Levisen og Morten Lucas Borød.

Brian er til daglig tagdækker, men kan også kalde sig guitarbygger, musikarrangør og pølsevognsindehaver. Hans kone arbejder på Blå Kors’ behandlingscenter i Taastrup, hvor han ofte kommer på besøg, så det var nærliggende, at det netop var det arbejde, han ville støtte.

“Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg selv er tidligere alkoholiker. Jeg synes, at konceptet omkring Blå Kors er noget af det mest fantastiske, der er. Det er meget bredt, fordi der også er hjælp til børnene. En organisation, der gør så meget for folk. Det varmer mit hjerte og det vil jeg gerne støtte,” siger Brian Christensen.

Koncert på Facebook

Støttekoncerten skal afholdes på privatadressen i Ishøj, hvor han har sit eget hjemmebyggede spillested og en stor gårdsplads samt veranda, hvor der er plads til at opstille et telt. 

I en tid med coronavirus bliver koncerten dog ikke med publikum, men derimod streamet live på Facebook, hvor han håber, at mange vil se med og donere penge undervejs. 

“Vi skal hjælpe dem, der har det hårdt. Vi skal være der for hinanden. Derfor vil jeg gerne sætte himmel og hav i bevægelse for at skabe lidt larm. Specielt i de her tider, hvor der sidder nogen mennesker derude og er lost, og i en tid, hvor jeg ved, at Blå Kors er presset, fordi deres genbrugsbutikker bløder,” siger Brian Christensen og hentyder til, at alle Blå Kors’ 53 butikker har været lukket i over en måned.

Støttekoncerten bliver afholdt lørdag den 18. april klokken 19-22 og kan følges via www.facebook.com/blaakorsdanmark

På plakaten er Ike Rann, Morten Lucas, Luka, Johnny Larsen og Black Boned Lucy. Flere kunstnere og special guests vil blive annonceret i dagen frem mod koncerten. 

PRESSEMEDDELELSE: Brian arrangerer støttekoncert for at hjælpe udsatte børn og voksne

Kilde / Logo / Foto: Blå Kors Danmark

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen