Aleris-Hamlet er det første hospital i verden, som tilbyder brystforstørrelser med opdyrkede fedtstamceller. Ny dansk forskning på Aleris-Hamlet har banet vejen for, at kvinder nu kan få lavet større bryster på en naturlig og permanent måde og dermed undgå brugen af silikoneimplantater.

PRESSEMEDDELELSE: Verdensnyhed – ægte bryster laves med kroppens egne byggesten

Aleris-Hamlet præsenterer et stykke banebrydende dansk forskning som det eneste hospital i verden, der kan tilbyde brystforstørrelser med opdyrkede fedtstamceller – uden brug af silikoneimplantater.

Aleris-Hamlet har i 5 år forsket og samarbejdet med virksomheden Stemform, der er førende indenfor stamcelledyrkning, om at kunne tilbyde kvinder dette unikke behandlingstilbud. Den nye form for individuelt tilpasset brystforstørrelse fjerner en række risici og skaber et naturligt bryst uden synlige ar.

Banebrydende tilgang til brystoperationer

Aleris-Hamlet Hospitaler er det eneste hospital i verden, der har rettighederne til denne banebrydende behandling. Med denne nye stamcelleteknik beriges eget fedt, høstet fra mave eller lår, med egne opdyrkede fedtstamceller, inden det sprøjtes ind i brystet. 

Hidtil har brystforstørrelse med eget fedt haft den udfordring, at kun en mindre del af fedtet overlever, og derved er det ofte svært at opnå den ønskede brystvolumen. Ved tilsætning af egne, opdyrkede fedtstamceller har det vist sig, at op til 100% af fedtet overlever. Derved kan man med blot én fedttransplantation opnå en naturlig og tilfredsstillende brystforøgelse uden synlige ar. 

”Vi er de første i verden, der kan udføre indgrebet med fedt og egne opdyrkede fedtstamceller. Det giver os en unik position på markedet, da vi allerede nu har opbygget erfaring gennem grundig forskning (download forskningsresultater). De brystforstørrende operationer er kun begyndelsen, og vi vil i fremtiden se mange flere procedurer, hvor vi kan benytte stamcelleberiget fedt. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi ser et stort potentiale, og at vi forventer kunder fra hele verden”, siger Michael Gram Kirkegaard, der er adm. direktør for Aleris-Hamlet Hospitaler. ”Allerede i løbet af de første par år forventer vi en større millionomsætning, og over de næste fem år forudser vi en betydelig vækst og kendskabsstigning til produktet.” 

En række fordele er:

  • Naturlighed: Føles naturligt, ser naturligt ud, er naturligt. Ingen brug af fremmedlegemer i kroppen.
  • Ingen ar: Kvinden undgår synlige ar, fordi fedtet sprøjtes ind i brystet med små nåle.
  • Effektiv behandling: Én fedttransplantation er nok til at opnå den ønskede, naturlige brystforøgelse.
  • Ingen kapseldannelse: Ingen risiko for kapseldannelser, minimal risiko for blødning.
  • Permanent: Ingen implantater, som skal udskiftes med dertilhørende re-operationer.

Bryster, der tilpasser sig kvinden

Fedttransplantation med egne opdyrkede fedtstamceller er en individuelt, tilpasset behandling. Det betyder at selv meget slanke kvinder, som normalt ikke ville få tilbudt en brystforstørrende fedttransplantation, nu kan opnå større naturlige bryster. De nye bryster følger altid kroppens udvikling. Det betyder, at brysterne bliver mindre, hvis man taber sig, mens de bliver større, hvis man tager på. Med andre ord, brysterne former sig efter kvinden og hendes levevis.

”Vi ser stadig en bevægelse mod det mere naturlige look. I dag er der fx et stort fokus på produkter, som indeholder mindre kemi. Derfor oplever vi, at flere har en mere kritisk tilgang til skønhedsoperationer. Med den nye metode bliver brystet blødere og mere naturligt end implantater, da forstørrelsen bygger på kroppens eget materiale. Det vil typisk være kvinder, som går op i at have en sund og naturlig krop, der vil vælge denne behandling. Jeg har opnået resultater med denne behandling, som jeg ikke tidligere har kunnet i min mere end 25 årige karriere som specillæge i plastikkirurgi” understreger Bo Jønsson, som er overlæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi hos Aleris-hamlet hospitaler.

Kontakter

Pressekontakt
Birgitte Hoffmann
Presseansvarlig, Aleris-Hamlet Hospitaler
(+45) 29 68 76 65
Birgitte.hoffmann@aleris-hamlet.dk

Caroline Kjærbye-Thygesen
Kommunikation, Mindshare
(+45) 22 33 77 96
Caroline.thygesen@mindshareworld.com

PRESSEMEDDELELSE: Verdensnyhed – ægte bryster laves med kroppens egne byggesten

Kilde / Logo / Foto: Aleris-Hamlet Hospitaler

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen