Fogtmann Gruppen er blevet BRC re-certificeret

Som en del af vores DNA, hvor fokus på vores kunder og deres produkter har højeste prioritet, har vi netop været igennem re-certificering af vores BRC godkendelse indenfor den anerkendte, globale standard for fødevaresikkerhed – BRC Storage and Distribution.

Sidste års AA-rating – som er den bedste BRC rating – blev gentaget i den netop gennemførte re-certificering. Det er både Fogtmann Logistik A/S og Fogtmann Warehouse A/S, der har opnået den flotte rating – hvilket betyder, at hele vores 360 graders koncept inklusiv distribution og lager-håndtering er indeholdt i certificeringen.

– Helt konkret betyder det, at vi fastholder vores flotte rating og fortsat er BRC-certificerede til både at distribuere og opbevare fødevarer på køl og frost og ved almindelig temperatur, siger direktør for Fogtmann Gruppen, Klaus Fogtmann.

Fødevaresikkerhed er fortsat et konkurrenceparameter

– Kvalitetsstyring, sporing og compliance er fortsat stærke konkurrenceparametre i fødevareindustrien. I Fogtmann Gruppen har vi gjort det til en af vores spidskompetencer at opretholde fødevaresikkerheden i hele vores del af processen, nemlig distribution og opbevaring af fødevarer. Nu har vi endnu engang bevist, at det er en del af vores DNA, siger direktør Klaus Fogtmann.

Kontaktoplysninger:
Adm. Direktør Klaus Fogtmann på kf@fogtmann.nu eller 41 300 900.

PRESSEMEDDELELSE: BRC re-certificering, AA-rating

Kilde / Logo: Fogtmann Logistik A/S

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen