Siden sin spæde start på en togtur fra Herning til Helsingør i 2009 har Pressemeddelelse.dk udviklet sig til at blive en betroet platform for virksomheder, foreninger og kommuner, der ønsker at nå ud til deres målgrupper via pressemeddelelser. Med aktuelle besøgstal på mellem 12.000 og 15.000 hver måned er det tydeligt, at interessen for denne form for markedsføring er på vej op. Vi er glade for at kunne meddele, at vi i denne sammenhæng også er en del af en lang og stolt international tradition inden for PR og markedsføring.

Interessant nok går den første pressemeddelelse tilbage til 1906, da en togulykke i USA ledte til udsendelsen af en officiel erklæring fra Pennsylvania Railroad Company. Dette var startskuddet til en form for kommunikation, der siden har udviklet sig til at blive en integreret del af moderne markedsføring og public relations. Globalt set udgjorde PR-industrien i 2019 en omsætning på omkring 93,8 milliarder amerikanske dollars ifølge Statista, hvilket understreger vigtigheden af denne sektor.

I takt med at verden bliver mere digital, bliver det også mere kompliceret at få sit budskab frem. Her er Pressemeddelelse.dk en stærk aktør, der hjælper kunder med at forstå og navigere i dette komplekse landskab. Vi investerer løbende i at forbedre og tilpasse vores tjenester, så vi kan fortsætte med at møde vores kunders behov og være en vigtig del af den globale PR-tradition. Med vores vedholdende fokus på kvalitet og målrettet distribution, bidrager vi til at modernisere en “gammeldags” metode og gøre den relevant i en digital tidsalder.

Uanset om du ønsker at udgive din pressemeddelelse på Pressemeddelelse.dk, eller udsende din pressemeddelelse til medierne – så kan vi hjælpe dig. Selvfølgelig også, hvis du vil både udgive og udsende din pressemeddelelse på samme tid.

Inden længe kommer version 2.0 af Pressemeddelelse.dk på banen, hvor mulighederne er i top og priserne i bund. Glæd jer!

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen