Efter en total screening af alle komponenter og materialer der indgår i vores modulbaserede byggesystem, er vi nu certificeret efter ISO 14024 og kan levere et Svanemærket byggeri. Svanemærket er med til at fremme cirkulær økonomi og er et stærkt redskab til at realisere FN’s 12. verdensmål om at sikre bæredygtige forbrugs- og produktionsformer.

PRESSEMEDDELELSE: Svanemærket byggeri fra Mobilhouse A/S, et godt valg for sundhed, miljø og økonomi

Stigende efterspørgsel efter bæredygtige løsninger

Mobilhouse oplever en stigende efterspørgsel efter bæredygtige løsninger fra både offentlige og private bygherrer, og modulbyggeri er det oplagte valg, hvis der med kort varsel er brug for at udvide med ekstra kvadratmeter. Netop svanemærket byggeri er kendetegnet ved lavt energiforbrug, skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer, materialekontrol og materiale-logbog samt god kvalitet. Alt sammen noget, der er med til at fremme både FN´s verdensmål og den cirkulære økonomi. Direktør Benny Møller udtaler:

” Første ordre er allerede i hus. Danmarks første svanemærkede vuggestue til 60 børn opføres i Horsens og skal stå klar til brugerne i løbet af december 2020. Horsens Kommune har et klart mål om at trække mere i den bæredygtige retning og vi er glade for at vi nu kan understøtte denne udvikling, ved at levere et Svanemærket byggeri der samtidig vil være de perfekte rammer for vores kommende generation mens far og mor er på arbejde”

Skrappe krav i hele byggeriets livscyklus

Et svanemærket byggeri er godt for både sundhed, miljø og økonomi. Det lever op til skrappe krav i hele dets livscyklus og er bl.a. kendetegnet ved et lavt energiforbrug inkl. præmiering for brug af vedvarende energi og et godt indeklima ved hjælp af krav til bl.a. dagslys, ventilation og fugtsikring. Det lever op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer i både byggematerialer og kemiske produkter og til strenge krav til bæredygtigt certificeret træ. Et svanemærket byggeri bliver gennemgået af en uvildig tredjepart i både byggeproces og det færdige byggeri. Direktør Benny Møller udtaler:

” Vi er stolte over, at vi nu kan tilføje endnu en etiket, nemlig Svanemærket, på vores produktserier KVANTUM, KVANTUM LIVING og OPTIMUM, en udvikling som styrker vores position i markedet og understøtter vores mission om at være mere bæredygtig og skabe et godt indeklima for brugerne af vore bygninger, hvad enten de er lejet eller købt”

MOBILHOUSE:
Med opstart i 1961 har vi mere end 50 års erfaring i udvikling, fremstilling, salg og udlejning af pavilloner som anvendes til blandt andet kontorer- og mødefaciliteter, institutioner (vuggestue, børnehave, SFO) klasselokaler, studieboliger, og genhusning samt skurvogne til bygge- og anlægsopgaver m.m.

Mobilhouse er landsdækkende med afdelinger i Fredericia og Bjæverskov og beskæftiger i dag 120 medarbejdere der producerer og leverer standardmoduler og skræddersyede løsninger til virksomheder og offentlige kunder i Danmark.

Mobilhouse har egen produktion i Fredericia. Det sikrer en løbende og sikker levering, uafhængig af andre, samtidig med at det giver mulighed for hurtig tilpasning af pavilloner og skure til individuelle behov – i dansk kvalitet.

SVANEMÆRKET:
Svanemærket er det officielle miljømærke i Norden. Svanemærket er med til at fremme cirkulær økonomi og er et stærkt redskab til at realisere FN’s 12. verdensmål om at sikre bæredygtige forbrugs- og produktionsformer. 95 procent af danskerne kender Svanemærket, og 63 procent af danskerne ser efter Svanemærket når de vælger varer. 

Kilde / Foto: Mobilhouse A/S

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen