Søndag d. 27. november kom det frem, at Nakskov Revyen laver revy i 2023, hvor premieren bliver fredag d. 4. august på Hotel Harmonien. Nu kan der så løftes et slør for hvilke skuespillere der skal stå på scenen sammen med revydirektør Thomas Findval Sølvskov.

Nakskov Revyen har skaleret op i skuespillertruppen, og derfor bliver der 4 på scenen. Holdet i 2023 består af Anne Bergfeld, Dan Loffredo, Maja Muhlack og Thomas Findval Sølvskov.
”Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere 3 helt nye skuespillere på scenen til næste år”, Udtaler Revydirektør Thomas Findval Sølvskov og forsætter ”Det er vigtigt for mig endnu en gang at vise 2 nye kvinder frem på en revy scenen, samt en ekstra mand. Jeg har arbejdet med dem hver især på forskellige tidspunkter, eller studeret med dem”.

Fra Badehotellet til Sydhavsøerne
Nakskov Revyen er så stolte over at Anne Bergfeld har sagt ja til at medvirke, og de fleste kender hende nok fra TV2’s store succes tv-serie ”Badehotellet”, hvor hun spillede rollen som Mitzi, der var gift og fik barn med Grev Ditmar. Hun er uddannet skuespiller i 2013 fra Ophelia Skuespillerskolen. De seneste tv-produktioner hun har medvirket i er bla. Min Fars Krig (DR) og Det næsten perfekte Drab (TV2). Udover Anne Bergfeld, medvirker Maja Muhlack, uddannet skuespiller i 2002, der blandt andet har arbejdet med Thomas Findval Sølvskov i DR-Ultra’s tv-serie AKAVET, som Mor Bodil, hvor Thomas selv spillede Lærer Dan & Dans bror. Maja turnéer i øjeblikket land og rige rundt med et børneteater, som spiller en juleforestilling. Hun har også spillet Hamlets mor Queen Getrude i Hamlet på Kronborgslot. Den anden mand på holdet bliver Dan Loffredo, der er uddannet i 2014, og var tilknyttet Teater Zeppelin, hvor han medvirkede i Ronja Røverdatter og 1001 nat. Dan har desuden medvirket i DR-serierne Når støvet har lagt sig & Herrens veje. Han medvirkede også i rollen som Inspektør Stig i DR Ultra serien Klassen.

En kending vender retur
Udover at revydirektøren selv står på scenen, så vender et velkendt ansigt tilbage fra Nakskov Revyen 2022. Det er vigtigt at dansetrinene er i orden, og derfor har revyen fået Tara Toya med på holdet som koreograf. Tara kan lave simple koreografier, der virker meget svære, men ser godt ud på samme tid. Hvem der skal være kapelmester, venter revyen med at afsløre lige nu. ”Dog kan jeg fortælle, at der kun bliver en musiker på scenen, hvilket gør at vi kan skabe en god og intim stemning i balsalen på Hotel Harmonien” Udtaler Thomas Findval Sølvskov.

Revy, mad og overnatning
Nakskov Revyen har lavet en aftale med Hotel Harmonien og Restaurant Surt & Sødt til Nakskov Revyen 2023. Der bliver sat 150 billetter til salg hver aften, hvor 120 af pladserne bliver mad & revy, og 30 pladser kun til at se revyen. De spisende gæster kommer til at side ved rundborde i salen. Mad som Restaurant Surt & Sødt laver bliver følgende: onsdag og torsdag er det stegt flæsk m. persillesovs. Fredag bliver wienerschnitzel a la Surt & Sødt. Lørdag byder vi på en 2-retters menu bestående af forret (Hø røget færøsk laks) og hovedret (Confiteret svinebryst fra Lollandsk gris). Prisen på revybilletten kommer til at koste 275 kroner. Prisen for mad og revy bliver mellem 450-560 kroner i forhold til hvilke dage, man vælger at se revy. Desuden kan man få en overnatning med på Hotel Harmonien fra fredag til lørdag eller lørdag til søndag, hvor der vil være morgenmad dagen efter. Så man kan bestille Mad, Revy & Overnatning, men alt dette kommer der mere om når billetsalget starter, og hvordan man gør.

Nakskov Revyen har premiere fredag d. 4. august 2023. Billetsalg starter i december, så vent med at købe de sidste julegaver, så du kan nå at købe en billet til Nakskov Revyen som julegave.

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen