Revydirektør Thomas Findval Sølvskov fra Nakskov Revyen er nu Danmarks yngste revydirektør i Revy Danmark og har tilmed også den yngste revy, som har premiere lige om hjørnet, d. 2. august på Hotel Harmonien.

Thomas Findval Sølvskov der er stifter og revydirektør for Nakskov Revyen, der blev medlem af Revy Danmark i december måned 2023, er officielt den yngste revydirektør i Danmark og har tilmed den yngste/nyeste revy, som er medlem af Revy Danmark.

”Jeg er det lidt stolt af at have den yngste revy med i Revy Danmark og så også tilmed være den yngste revydirektør.” Udtaler Thomas Findval Sølvskov.

Thomas er blot 34 år gammel, og han blev uddannet skuespiller i 2018 fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus, daværende Skuespillerskolen V. Aarhus Teater. Under hans skoletid havde Thomas allerede en lille smag for revy-genren, og da de på vores 4. år skulle have et revy-forløb blev han meget glad. Det var faktisk Gunvor Reynberg, der er revydirektør for Bornholms sommerevy, som var tilknyttet forløbet.

”Jeg kan huske, da jeg hørte at det var Gunvor, som der skulle være underviser på forløbet, blev jeg meget glad, da jeg nemlig året før havde hjulpet hende og Skuespillerforeningen af 1879 med at tage rundt og se revyerne og hjælpe dem med at gøre reklame for Revyernes Revy 2017” Siger Thomas.

Pudsigt nok var det også der Tara Toya, der medvirkede i den første udgave af Nakskov Revyen, mødte Thomas, selvom de kendte hinanden længer tid tilbage, da hun blev ansat som koreograf.

”Jeg kendte Tara Toya i forvejen, da vi havde arbejdet sammen på noget der hed ShowAgent, og så havde vi holdt kontakten ved lige da jeg kom ind på skuespillerskolen, og så vidste jeg at hun faktisk medvirkede i Schou-tur revyen i Herning, og så foreslog jeg faktisk Gunvor at spørge om hun ikke havde lyst til at være koreograf, og det ville hun så” Siger Thomas.

Allerede den gang havde Thomas godt luret at hvis han nogensinde skulle lave en revy, så var Tara en der skulle spørges, og nu står Thomas så 6 år senere og har sin egen revy, der skal spille sin 3. sæson, og hvor det er 2. sæson på Hotel Harmonien i Nakskov.

Men æblet falder ikke langt fra stammen, for instruktøren til Nakskov Revyen 2024 er Troells Toya, der er Tara’s far. Hele holdet startede prøver i denne her uge, nemlig onsdag d. 26. juli.

De øver i København helt frem til d. 22. juli, hvor de alle så flytter til Nakskov og sætter hele revyen sammen på scenen, så de er klar til premieren d. 2. august. Revyen spiller helt frem til 24. august, og 1/3 del af billetterne er allerede solgt.

”Det tegner til virkelig at blive en revy der bliver god, for vi har fået så mange numre tilsendt og også fra de store revy-tekstforfatter koryfæer, hvilket er fantastisk. Det viser bare at Nakskov Revyen bliver set, og vi også på det officielle revykort i Danmark. Men folk skal skynde sig at købe billetter, da de gode pladser er begyndt at blive taget, selvom man sidder godt alle steder” Smiler Thomas.

Man kan både købe billetter med og uden mad, og det er Surt & Sødt, der står for maden igen i år. Dog kan man vælge mellem 3 retter: Wienerschnitzel, kylling eller vegetar ret.

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen