Nakskov Revyen havde premiere i fredags d. 4. august, hvor blandt andet Borgmester Holger Schou Rasmussen af Lolland Kommune dukkede op sammen med andre lokale kendte ansigter, samt andre kendisser, og nu har mere end 1000 publikummer sikret sig billetter til Nakskov Revyen.

”Det er helt utroligt, at 3 dage efter premieren er der flere end 1000 der har sikret sig billetter til Nakskov Revyen, som er mere end 50% af billetbelægningen” Udtaler Nakskov Revyens direktør, Thomas Findval Sølvskov.

Ikke noget med at Nakskov Revyen har solgt mere end 1000 billetter, så var der solgt 300 billetter mere inden premieren end sidste års revy, der spillede i Nakskov Teatersal. Det har Thomas en god forklaring på.

”Jeg tror simpelthen det er fordi at vi har lyttet til Nakskovitterne og Lollikkerne om at de gerne vil have mad inden revyen, og så spiller vil tilmed i en top nyrenoveret balsal på Hotel Harmonien, som jeg også tror trækker en masse af de lokale til” Siger Thomas.

Hotel Harmonien har i dagene op til premieren renoveret balsalen og onsdagen før premieren, blev salen færdiggjort og derfor står den helt skarp og nyrenoveret. Hotel Harmonien under ledelse af Dan Lykkegaard har knoklet for at få salen færdig til at Nakskov Revyen skulle flytte ind. Derfor var der også urpremiere på den nye balsal, som skal være nyt omdrejningspunkt for hele byen.

”Det at jeg i samarbejde med Dan Lykkegaard, Martin Rommel & Susanne Rommel tror jeg er et kæmpe plus for alle. Vores samarbejde om at samle Nakskov og Lolland igen, og have et fælles samlingspunkt som Nakskov Revyen, håber jeg kan være startskuddet for at vækste byen og kommunen” Udtaler Thomas Findval Sølvskov.

Nakskov Revyen spiller helt frem til d. 26. august, og man skal som sagt skynde sig at købe billetter, da der er godt salg i år. Man kan også købe siddepladser uden spisning til revyen i døren, og få en god og sjov oplevelse.

Billetter kan købes via revyens hjemmeside www.nakskovrevyen.dk eller via billetexpressen.

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen