SMVdanmarks nye kommunikationschef, David Elmer, tiltræder stillingen pr. 1. august.

Automatisk kladde

David Bo Elmer

David Elmer tiltræder stillingen som ny kommunikationschef i SMVdanmark d. 1. august. Han kommer med 20 års erfaring indenfor politik, kommunikation og analyse.

David Elmer kommer til SMVdanmark fra en stilling som kommunikationschef hos tænketanken CEPOS, hvor han har været ansat siden 2018. I årene 2005-2017 var David Elmer ansat i Dansk Arbejdsgiverforening, de sidste år som pressechef. Inden da arbejdede han fem år som erhvervsjournalist. David har en bachelorgrad i økonomi og er diplomjournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole – en sjælden stærk kombination hos en kommunikationschef.

Afdelingschef og cheføkonom i SMVdanmark, Mia Amalie Holstein, udtaler:

”David Elmer har en solid politisk forståelse, analytisk tæft og rig erfaring med kommunikationsfaget. Jeg er derfor overbevist om, at han bliver et stærkt kort i vores arbejde fremadrettet.”

Ansættelsen sker som led i en større omstrukturering af SMVdanmark. Den nuværende kommunikationschef Jon Arskog bliver ny chef for medlemskommunikation den 1. august og får dermed en vigtig rolle i at sikre medlemsinddragelse og medlemsfremgang.

Kontakter

Mia Amalie Holstein, Cheføkonom

53 55 71 77

holstein@smvdanmark.dk

PRESSEMEDDELELSE: SMVdanmark – treparten virker ikke

Kilde / Logo / Foto: SMVdanmark

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen