Det var overskriften, da Odsherred Erhvervsforum mandag den 31.10.22 var værter for årets sidste detailkonference.

Omkring 60 detaillister havde taget imod invitationen for at høre Torsten Bo Jørgensen fra Bystrategi.dk og Kasper Møgelvang fra Orangeelevator.dk fortælle om hvordan man skaber vækst i en umulig tid.

Danskerne har aldrig haft så sorte tanker om den økonomiske fremtid som nu. Derfor er det en stor udfordring at drive en fysisk butik i dag.

Detailhandlerne i Odsherred fik gode råd til hvordan man tænker kreativt og bliver skarp på sin egen forretning. Gode råd der ikke koster penge. By- og forretningsudvikler Torsten Bo Jørgensen er forfatter til bogen ”Vinderbutikker”.

Torsten har i sin bog fremhævet 23 forskellige butikker, som er særligt dygtige. De er dygtige på hver deres felt, men har alligevel så meget tilfælles. Torsten havde mange eksempler på handlemuligheder alle kan gå hjem i egen butik og prøve af.

Forretningsudvikling i fire lokale butikker.

Sparekassen Sjælland-Fyn og Odsherred Kommune har i samarbejde med Bystrategi.dk sponseret en mulighed for at 4 butikker i Odsherred får udarbejdet en handlingsplan, værdi 10.000 kr., af Torsten Bo Jørgensen. Følger man Torstens råd, garantere han en merindtjening på 200.000 kr de første to år.

18 butikker ønskede at blive en del af den pulje, hvilket viser at Torsten gav alle tilhørende noget at tænke over.

Sommerland Sjælland sponserede pauseunderholdningen; lokale Svea S.

Konferencier Kasper Møgelvang fra Orange Elevator gav et bragende indlæg om ”Marketing for butikker med lidt tid og få penge”. På hans direkte facon, fik han alle tilhørerne til at reflektere over hvordan de markedsfører deres butik. Kasper brugte bl.a. Sidinge Gårdbutik som eksempel på en verdensklasse ostebutik der ligger lang ude på landet, kan tiltrække særdeles købestærke kunder.

Kasper pointerede; Find 3 ting som, hvor butikken adskiller sig fra alle andre butikker og fortæl det på mange forskellige måder. Hvis ikke du kan det selv, så få nogen til at hjælpe dig.

Det blev en fantastisk aften, fuld af gode ideer til VÆKST I EN UMULIG TID. Se mere på Odsforum.dk.

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen