Jo mere mad, en frivillig madspildsorganisation redder, jo dyrere bliver det. Det resulterer i lukkede døre, og at folk bliver afvist. Brændstof, elregninger, poser, værnemidler og langt mere gør, at det bliver en næsten umulig opgave at blive ved med at redde overskudsmad, og særligt at redde endnu mere overskudsmad i det danske detailled. 

Stigende fødevarepriser presser også den almene borger, og det gør at køerne bliver længere og længere til de gratis maduddelinger rundt om i landet, men mængden af mad er den samme. Det er ikke vores ønske at måtte lukke døre eller afvise personer, som står i en økonomisk vanskelig situation, men faktum er, at hvert enkelt får mindre og mindre mad i poserne, jo flere der besøger vores Madoaser.


“Der er mere mad, meget mere mad at hente – inflationen sætter en stopper for det. Vi appellerer derfor til, at man sætter madspild på finansloven. Det vil sikre, at der kan reddes meget mere madspild og hjælpes endnu flere mennesker”

“Vi har alle sammen et godt hjerte og kan komme langt på det. Men uden en god økonomi bliver det svært at gøre en reel forskel.” siger Rasmus Erichsen, stifter af Stop Spild Lokalt.

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen

*

code