Dagligvarekoncernen frigiver denne uge en halv milliard kroner til små og mellemstore leverandører ved at sætte kredittiderne på godkendte fakturaer til side. Initiativet skal sikre, at danske leverandører får penge i kassen med det samme, så de bedre kan klare sig igennem krisen.

PRESSEMEDDELELSE: Håndsrækning under Corona-krisen – Salling Group udbetaler øjeblikkeligt 500 mio. kroner til mindre danske leverandører

Salling Group tilsidesætter kredittiden for allerede modtaget fakturaer fra små og mellemstore danske leverandører for et beløb på 500 millioner kroner. Dette vil bidrage til at forbedre likviditeten hos små og mellemstore danske leverandører til Netto, føtex og Bilka. Målet er at hjælpe danske virksomheder, så de bedre kan klare sig igennem den aktuelle krise.

– Vi ved godt, at det er et beskedent bidrag i det store billede sammenlignet med nationale hjælpepakker. Vores initiativ bidrager straks til at forbedre mindre virksomheders likviditet, og det er et af vores bidrag til, at Danmark kan bevare flest mulige arbejdspladser på den anden side af Corona-krisen, siger Per Bank, administrerende direktør i Salling Group.

Håndsrækningen med det umiddelbare kapitaltilskud dækker både leverandører af ydelser eller varer, som Salling Group anvender internt – eksempelvis i produktionen i bager- og slagterafdelinger eller i forbindelse med for eksempel rengøring og udbedring af bygninger.

– Vi oplever en fantastisk innovationskraft hos mange af de familieejede, traditionsrige og lokale producenter, som Salling Group samarbejder med. Den lyst til at udvikle nye varer og den mangfoldighed, der er i Danmark, vil vi gerne sikre, også er til stede i fremtiden, siger Per Bank.

PRESSEMEDDELELSE: Håndsrækning under Corona-krisen – Salling Group udbetaler øjeblikkeligt 500 mio. kroner til mindre danske leverandører

Kilde / Logo / Foto: Salling Group

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen