JYSK har taget et kig på salgstallene i december, og hvis du er til bløde pakker, så er der måske gode gaver til dig under juletræet.

PRESSEMEDDELELSE – Her er de mest populære julegaver i år

For især børn er det nok ikke de bløde pakker under juletræet, der normalt vækker den største glæde. Hvis man kigger på salget i december hos JYSK, er det dog nok det, som mange skal indstille sig på at få i julegave i år.

I hvert fald er det klart mest solgte i december i JYSK nemlig håndklæder fra den populære KARLSTAD-serie. Dernæst kommer dyner og puder.

”Det er ting, som man ikke rigtigt selv får købt, når de trænger til udskiftning, men som burde blive skiftet oftere, end vi danskere rent faktisk gør,” siger Morten Plagborg, salgschef i JYSK i Danmark.

Gengangere fra sidste år

Hvis det lyder som noget, du før har fået, er det ikke så mærkeligt. I 2019 var det nemlig de samme ting, der var i høj kurs til julegaverne. Håndklæder fra KARLSTAD-serien som nummer et efterfulgt af dyner og puder.

”Det er tydeligt at se, at ligesom danskerne har gjort ekstra meget ud af julepynt, julebelysning og julehygge i år, så holder man også fast i traditionerne i form af de klassiske julegaveideer, der altid kan bruges,” siger Morten Plagborg.

Hvis de bløde pakker skulle vise sig ikke at passe ind eller ønskes i en anden størrelse eller farve, behøver man ikke haste ud for at få byttet efter jul. Hos JYSK er der nemlig ubegrænset returret, og det betyder, at du kan bytte i ro og mag, når det passer dig.

De fem mest populære gaver hos JYSK i 2020:

  • KARLSTAD håndklæder
  • TUSINDFRYD dyner/puder
  • ANEMONE dyner/puder
  • UPPSALA håndklæder
  • VALTER fotorammer.
PRESSEMEDDELELSE: JYSK giver medarbejdere fri efter jubilæumsfest

Kilde / Logo / Foto: JYSK

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen