Vi ved alle, at vi befinder os i en hård tid og at udfordringerne er store for virksomhederne rundt omkring i det danske land.

PRESSEMEDDELELSE: Hjulene skal stadig rulle trods krisen

Mange kæmper en ulige kamp for at overleve og undgå konkurs – og nogle må desværre erkende at det er en forgæves og ulige kamp.

Hvordan bliver den nye hverdag som vi vender tilbage til?  Kommer vi stadig til at have det samme sikkerhedsnet for borgerne i Danmark? Kommer vi stadig til at have den absolut bedste økonomi? Vil vi stadig have råd til at sidde i vores huse?

Usikkerheden er stor, både for private og for virksomheder, derfor er det vigtigt at huske på, at “hjulene skal stadig rulle trods krisen”. Så derfor skal du, som privatperson, ikke holde dig tilbage for at gå igang med diverse projekter derhjemme, hvortil der skal købes forskellige materialer – for på den måde, er DU også med til, at vi hurtigt kan vende tilbage til den hverdag vi alle kender. Og DU kan være med til at sikre, at flere små og mellemstore virksomheder overlever krisen og flere er sikret deres job fremover.

Du tænker sikkert, at det er bedre at spare endnu mere op for at sikre dig selv fremover, men er det nu også den helt rigtige løsning?

Nej, er det korte svar. For på den måde, så er det helt sikkert, at vi IKKE kommer tilbage til en tilstand der giver os tryghed og sikkerhed. For endnu flere vil være arbejdsløse og konkurrencevilkårene vil ændre sig og det vil give højere priser samt et dårligere udvalg.

Husk på, at der også skal være muligheder fremover for dine børn og børnebørn. Der skal være et arbejdsmarked med stor variation for at sikre dansk økonomi fremover og for at sikre at Danmark stadig er på verdenskortet, når det drejer sig om innovation og socialt sikkerhedsnet.

PRESSEMEDDELELSE: Hjulene skal stadig rulle trods krisen

Hvorfor skriver jeg dette? 

Jo, det er udelukkende fordi jeg er en af de små virksomheder, der er hårdt ramt af den igangværende krise og som oplever en kæmpe nedgang i ordrer. En nedgang der er med til at true mig og min families eksistensgrundlag.

Men jeg nægter at lægge mig ned og give op. Jeg kæmper videre og håber på, at jeg nok skal klare det ved egen hjælp, for derved at være en del af løsningen og ikke en del af problemet.

Helt sikkert vil jeg vil søge en eller flere af de hjælpepuljer der er kommet fra regeringens side, men det er jo blot med til, at forværre situationen fremover, hvis alle udnytter dette til fulde.

Husk!!

Vi har alle et ansvar for at Danmark kommer igennem dette uden de store ar.

PRESSEMEDDELELSE: Hjulene skal stadig rulle trods krisen

Kilde / Logo / Foto: Hjulshop.dk

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen