CopyCare har siden 1998 leveret kopi og print løsninger til store såvel som små kunder, og tager i dag et stort officielt skridt fremad.

Virksomheden har udviklet sig markant siden 2020 hvor to tidligere Mærsk direktører, Hans Dürke Bloch og Thommas Ludvig, trådte ind i virksomheden, og nu udgør ejerkredsen sammen med Heinz Birger Hansen, Jonas Kamp og Leif Blåsvær.

Den daglige ledelse har siden da været drevet af Hans og Thommas, der begge har gjort karriere i mere end et årti i A.P. Møller – Mærsk’s forretningsenhed Maersk Training.

CopyCare har siden da investeret kraftigt i nye forretningsområder, produkter og services, og er i dag en komplet IT service virksomhed, og tiden er derfor inde til at navnet også repræsenterer dette.

Derfor hedder virksomheden fra i dag CCIT, med kontorer i Odense og Albertslund og med store vækstambitioner.

”Vi så et behov for en ny type IT-virksomhed, der kan levere verdensklasse IT service på et niveau der tidligere har været forbeholdt enterprise kunder” siger Hans Dürke Bloch, Managing Partner.

”Der samtidig kan hjælpe vores kunder med at optimere likviditetsbehovet og sikre, at kun minimal likviditet bindes i IT udstyr og drift”, supplerer Managing Partner Thommas Ludvig.

”CCIT vil fortsat investere i vækst både organisk og via opkøb, fra hovedkontoret i Odense, og der er mange spændende projekter i gang, som vi vil løfte sløret for de kommende måneder”, uddyber Jonas Kamp.

CCIT beskæftiger 20 ansatte fra kontorer i Odense og Albertslund.

Spørgsmål eller kontakt til:

Hans Dürke Bloch, 2670 6666, hans@ccit.dk eller Thommas Ludvig, 2058 6025, TL@ccit.dk

PRESSEMEDDELELSE – Ny IT-virksomhed med 22 års erfaring

Kilde / Logo: CCIT

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen