PRESSEMEDDELELSE: Coronavirus (COVID-19) meddelelse

Kære Arla Foods-venner

COVID-19-krisens omfang, hastighed og konsekvenser har overrasket os alle, og pandemien viser os mere end nogensinde før, at vi alle er forbundet med hinanden. Hvordan vi beslutter at handle som enkeltpersoner eller som en organisation i denne krise, har helt klart en indvirkning på samfundet som helhed.

Jeg har været i mejerisektoren i hele mit arbejdsliv og har oplevet en del kriser. Men denne er helt uden sidestykke. Selv om der er vendt op og ned på vores planer og rutiner her hos Arla, så er vores kerneopgave uændret, og det afspejles tydeligt i vores to vigtigste prioriteter under denne krise:

Den første er at beskytte vores medarbejderes sundhed og velfærd – dvs. både medarbejderne på Arlas gårde og kolleger, der arbejder på vores mejerier, i distributio-nen og på vores kontorer. Vi følger de nationale sundhedsmyndigheders og regerin-gers vejledning og har truffet de nødvendige foranstaltninger for at beskytte vores med-arbejdere.

Den anden er at holde vores produktion i gang – at sikre vores Supply Chain, så vi fortsætter med at indsamle mælk fra alle vores landmænd og opretholder en stabil strøm af mejeriprodukter til kunder og forbrugere.

Pandemien har ændret forbrugernes adfærd dramatisk i de forskellige lande, vi leverer til, og derfor prioriterer vi forsyningen af de produkter, der er vigtigst for folk på nuværende tidspunkt. Det omfatter produkter til hverdagen derhjemme, f.eks. friske mejeriprodukter, babyernæring, madlavningsprodukter, langtidsholdbar mælk, ernæring til sundhedssektoren og mælkepulver til lande uden for Europa.

Når virussen topper rundt omkring i de forskellige lande og regioner, forventer vi, at vores system belastes yderligere. Vi overvåger og håndterer potentielle risici konstant, har solide handlingsplaner på plads og er overbeviste om, at vores kerneaktiviteter fortsæt-ter stabilt.

Jeg vil gerne udtrykke min store taknemmelighed over for alle mine kolleger i Arla, Arlas andelshavere og deres medarbejdere samt vores kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere. Alle gør deres yderste for at hjælpe os med at holde vores produktion i gang og samtidig beskytte vores medarbejderes sundhed og velfærd.

Tak, og pas godt på jer selv og hinanden.

Peder Tuborgh, adm. direktør 

PRESSEMEDDELELSE: Coronavirus (COVID-19) meddelelse

Kilde / Logo / Foto: Arla Foods

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen