København, Danmark – 10. september 2023 – I en tid hvor Danmark er blevet synonymt med verdensberømte kunstnere som Mø, Lukas Graham og Rasmus Seebach, er den danske musiker Danheim stille trådt ind på den internationale musikscene. Hans musik, der er dybt forankret i Nordisk kultur og historie, har formået at tiltrække et globalt publikum med flere lyttere end mange af de største navne herhjemme, men forbliver relativt ukendt.

PRESSEMEDDELELSE - Danheims Nordiske Musik Erobrer Verden, Men Forbliver Skjult i Danmark

Danheim, også kendt som Reidar Schæfer Olsen, har specialiseret sig i at skabe musik inspireret af Vikingetiden og den gamle Nordiske kultur. Hans fusion af elektroniske og traditionelle instrumenter, har resulteret i en unik musikalsk oplevelse, der også har fundet sin vej ind i film, tv-serier og videospil. Herunder hans bidrag til den verdensberømte tv-serie “Vikings,” hvor hans musik skabte en stemningsfuld baggrund for seriens intense scener og drama.

Mens Danheim’s musik har fanget hjerterne på et verdensomspændende publikum og tiltrukket hundrede millioner af lyttere på verdensplan har den danske musikers status herhjemme ikke fulgt den samme eksplosive vækst.

PRESSEMEDDELELSE - Danheims Nordiske Musik Erobrer Verden, Men Forbliver Skjult i Danmark

Spørger man Danheim hvorfor han mener at der ikke har været den samme udvikling herhjemme svarer han:

“Vikingetiden er en vigtig del af Danmarks historie og kulturarv, men måske er interessen for musik inspireret af Vikingetiden bare ikke så udbredt i befolkningen på samme måde som den er eksploderet i USA og andre lande på grund af TV serier som Vikings og The Last Kingdom ”

“Eller måske er det fordi jeg har valgt ikke at spille live shows og er selvstændig kunstner uden et stort pladeselskab i ryggen.”

Danheim forbliver en bemærkelsesværdig skikkelse på den internationale musikscene med sin unikke musik, der hylder vikingetiden og den nordiske kultur. Mens hans globale appel er utvivlsom, og hans bidrag til film og tv-serier er blevet anerkendt, ser det ud til at hans kendthed i Danmark fortsat vil være afdæmpet i forhold til udlandet, mens han fortsætter med at udforske og udbrede vikingemusikken på tværs af landegrænser.

PRESSEMEDDELELSE - Danheims Nordiske Musik Erobrer Verden, Men Forbliver Skjult i Danmark

Yderligere information:

Virksomhed: Jabbys ApS

Navn: Eileen Castillo

E-mail: eileen_mae@yahoo.com

Telefon: +4532180088

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen