De etablerede forfattere, Helle Vincentz og Vibeke Marx, udgiver børnebøger for traditionsrigt børnebogsforlag. Bøgerne udkommer den 18. april og kan findes i boghandler landet over.

PRESSEMEDDELELSE – Etablerede voksenforfattere kaster sig over børnebøger

Hver forfatter udkommer med to letlæselige bøger, og med sig tager de større og mere alvorlige emner, som også kan være en del af det at være barn. Hvordan lever man videre, når den ene af ens forældre dør? Hvad gør man, når man kommer til at gøre noget dumt? Og hvorfor kan det være så svært at være en god ven, træffe de rigtige beslutninger og i det hele taget være et godt menneske?

Helle Vincentz, bedst kendt for sine spændingsromaner for voksne, har skrevet serien ”Fodbold-frelseren” om den fodboldgale dreng Carl og hans ubehøvlede tøjabe, Abi. Carls far er død af kræft, og Carls liv er tit temmelig svært. På de dumme dage finder han ’Fodbold-frelseren’ frem, en karakter Carl og hans far har opfundet sammen, som kan ændre resultaterne i fodboldkampe, længe efter slutfløjtet har lydt. Måske kan fodbold-frelseren også hjælpe Carl lidt?

Vibeke Marx, der ligeledes er et anerkendt navn i voksenlitteraturen, har forfattet serien ”Den onde fyrste” om Bastian, der gerne vil være en af de seje i klassen. Han kommer i konflikt med sig selv, da han bliver venner med klassens mest upopulære dreng og samtidig inviteres ind i gruppen med de populære drenge.

Det er under mottoet ”Bøger i børnehøjde”, at børnebogsforlaget Elysion har øget sit fokus på fremtidige generationers vej ind i litteraturen for derved at få dem til at mærke glæden ved læsningen.

– Vi er stolte af, at to så velansete forfattere har haft lyst til at bidrage til børnelitteraturen hos os. I en tid hvor skærme har overtaget en stor del af børns hverdag, ønsker vi, som børnebogsforlag, at sætte ekstra fokus på, hvad bøger kan. At vise børnene den spændende og farverige verden, der gemmer sig i dem, siger forlagsdirektør Keld Petersen og fortsætter:

– Bøger er med til at styrke fantasien og udvikle ordforråd, viden og empati. Hos Forlaget Elysion markeres udgivelserne på de sociale medier med et øget fokus på gode læsevaner. I samarbejde med forfattere og bogbloggere vil vi over det næste stykke tid dele tips og gode råd til læsningen derhjemme.

Fakta om bøgerne der udkommer d. 18/4 hos Forlaget Elysion: 

Fodbold-frelseren:

Forfatter: Helle Vincentz

Forlag: Forlaget Elysion

ISBN: 9788774017561 / 9788774017578

Sidetal: 52

Vejl. pris: 79,95 kr

Kontakt: helle.vincentz@gmail.com eller 2921 2443

Den onde fyrste:

Forfatter: Vibeke Marx

Forlag: Forlaget Elysion

ISBN: 9788774017301 / 9788774017318

Sidetal: 32

Vejl. pris: 79,95 kr

Kontakt: vibeke.marx@gmail.com

Forlagskontakt: elysion@elysion.dk

Hjemmeside: https://www.elysion.dk/

PRESSEMEDDELELSE – Etablerede voksenforfattere kaster sig over børnebøger

KILDE / LOGO / BILLEDE: Forlaget Elysion

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen