Vil du se, om et brev er ankommet i din postkasse? Har dine udendørs eller indendørs planter brug for vanding? Har du brug for at vække dine børn med en alarm, mens du er på arbejde? Kun din fantasi sætter grænsen. 

BBC micro:bit er en populær mikrocomputer (i Danmark kendt fra DR ultra:bit), designet til undervisningsmæssige formål. Seluxit annoncerer nu et 5G NB-IoT-modul til micro:bit kaldet SLX Wappsto:bit. 

Med Wappsto:bit-modulet forbindes micro:bit til skyen, hvilket åbner op for et væld af nye muligheder. Nu kan den populære undervisnings computer blive forbundet til internettet, streame data og styres fra hvor som helst. 

Micro:bit kan udstyres med brugervenlige plug-and-play-komponenter, bruger træk-og-slip-kodning og har en verden af ​​eksterne sensorer til rådighed. Med Wappsto:bit kan du nu bygge dit eget internetforbundne sensorsystem og modtage dine data direkte på et online dashboard til nem fortolkning og analyse.

Wappsto:bit vil blive integreret i Microsoft MakeCode, som er det visuelle programmeringsmiljø, Microsoft har udviklet til børn som micro:bit kodes på.

Data som bliver indsamlet over Wappsto:bit bliver straks tilgængelige i et Wappsto-dashboard såvel som på apps til Android og iOS. Wappsto er en del af Seluxit IoT Solution Builder og muliggør data visualisering, dataanalyse, dataeksport, datadeling og mere.

Wappsto:bit udkommer i 3 versioner alt efter hvilket slags eventyr du skal på. 

  • SLX Wappsto:bit Basic med Bluetooth og Wi-Fi-forbindelse
  • SLX Wappsto:bit NB-IoT med alle ovenstående, samt forbindelse via 5G NB-IoT
  • SLX Wappsto:bit NB-IoT + med alle ovenstående, samt en GPS til at holde styr på hvor din enhed henne i verden

SLX Wappsto:bit-serien er planlagt til lancering den 20. februar 2021.


Tirsdag den 12. januar afholder vi et live webinar, hvor vi fremviser SLX Wappsto:bit. For at tilmelde dig, brug følgende link

Om micro:bit

micro:bit er en computer i lommestørrelse, der har til formål at introducere børn for, hvordan software og hardware fungerer sammen. Den har et LED-lys display, knapper, sensorer og mange input / output-funktioner, der kan programmeres til at interagere med dig og din verden. The Micro:bit Educational Foundation er britisk nonprofitorganisation. Den blev oprettet med støtte fra b.la. BBC i september 2016 for at sikre en arv til det oprindelige BBC Make It Digital-projekt, hvor en million mikro:bits blev givet til britiske skolebørn. I Danmark kender vi bedst micro:bit fra ultra:bit, lanceret af DR i partnerskab med Center for Undervisningsmidler.

Om Wappsto af Seluxit

Wappsto tilbyder kraftfulde, intelligente applikationer og automatisering, der trækker på data fra forskellige kilder, der kan købes, deles og sælges. På den ene side tilbyder Wappsto værktøjer, der giver udviklere mulighed for at oprette IoT-applikationer som webapps med integrationer og automatiseringer. På den anden side er Wappsto en appstore og datamarked, inspireret af og modelleret på Apples AppStore, hvor udviklere og brugere kan dele eller sælge deres apps og data.

Simon Hviid Venning, Account Manager, Seluxit: +45 46 922 722, shv@seluxit.com

PRESSEMEDDELELSE – Seluxit annoncerer SLX Wappsto:bit

Kilde / Logo: Seluxit A/S

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen