Änglamark Nytårsløbet på Østerbro er for rigtig mange blevet en fast tradition. Løbet samlede endnu en gang 7000 løbere, som fik en god aktiv start på årets sidste dag.

PRESSEMEDDELELSE: 7000 afsluttede året i løbeskoene på Østerbro

Vibeke, Ella, Signe og Per stiller alle op for PACT, og de nyder især den særlige stemning ved Nytårsløbet. (Foto: Sparta)

Nytårsaften handler for de fleste om fest og farver med god mad og alkohol, men det er ikke ensbetydende med, at man ikke også kan være aktiv på årets sidste dag. Sparta oplever år efter år en kæmpe interesse for at løbe med ved Änglamark Nytårsløbet, som endnu en gang samlede 7000 løbere, hvilket gør løbet til det fjerde største i Spartas løbskalender. Blandt de mange løbere, som havde valgt at starte dagen i løbeskoene, var Signe Amdisen, Per Jensen, Ella Pedersen og Vibeke Schmidt, som alle løber for Physical Activity after Cancer Treatment (PACT), der er en forening for folk, der har været igennem kræftbehandling.

“Det er en super hyggelig måde at starte dagen og afslutte året på. Der er på en eller anden måde bare en anden stemning ved Nytårsløbet, hvor folk er udklædte, og man kan få lidt bobler i hallen bagefter,” lyder det fra de fire.

Ved Änglamark Nytårsløb kan der vælges mellem distancerne 5,10 eller 21,1 kilometer, og både Signe, Vibeke, Per og Ella havde valgt at afslutte året med en lille frisk 5 kilometer.

“Vi følges ikke ad ude på ruten, men vi mødes bagefter og hygger os. For os er fællesskabet en uundværlig del af det at løbe og deltage i motionsløb, men netop deltagelse i løb som dette, er også med til at gøre, at man kan sætte sig et mål og dermed nemmere holde sig i gang i det daglige,” lyder det fra de fire.

PRESSEMEDDELELSE: 7000 afsluttede året i løbeskoene på Østerbro

Kilde / Logo / Foto: Sparta Atletik og Motion

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen