To danskere blev millionærer uden at have syv rigtige i weekenden.

PRESSEMEDDELELSE – Millioner til Fyn og hovedstadsområdet og et godt tip til den kedelige julegave

Pak din kedelige julegave ind i en Lotto kupon. (Foto: Danske Spil)

Lørdag aften kunne to heldige Lotto spillere kalde sig millionærer efter at have vundet på Millionærgarantien, hvor du bliver millionær, selvom du har 0 rigtige. Den ene har købt sin vinderkupon hos Kiosk 2001 i Søborg, mens den anden heldige millionær er en Plus-abonnent fra Odense.

De to har nu ekstra mange muligheder for at forsøde tilværelsen for deres respektive familier her op til jul. Står de uden inspiration til gavelisten, kommer her et tip til, hvordan man kan gøre julegaven ekstra spændende. For danskere kan godt have lidt svært ved at være kreative, når det kommer til ønskesedlen.

Faktisk er vi i Danmark eksperter i kedelige julegaver. Er der noget, vi mangler, køber vi det selv i løbet af året. Når vi så kommer til december, står vi med håret i nissehuen uden at vide, hvad i alverden, vi skal ønske os.

En undersøgelse YouGov har lavet for Lotto hos Danske Spil, understøtter den betragtning. Det viser sig nemlig, at 63 procent af danskerne har prøvet at ønske sig kedelige gaver.

Det har Lotto nu fundet en løsning på. Du kan simpelthen pakke dine kedelige julegaver ind i gavepapir, som fungerer som Lotto kupon. Dermed kan du forære drømmen om en milliongevinst til dem, du mener fortjener det. Og netop drømmen om at træde ind i 2021 som millionær vil nok virke appellerende på mange, siger livstilskommentator med ekspertise i danskernes vaner og trends, Christine Felthaus.

-2020 har været et rigtig udfordrende år for mange mennesker på grund af Corona. Mange har fået ændret deres livsvilkår betragteligt – enten fordi de har mistet deres arbejde, har været i isolation eller har været begrænsede på rejseaktiviteter. Jeg tror, det er meget få danskere, der ikke drømmer sig til store oplevelser med familie og venner i det nye år, siger Christine Felthaus.

Hun mener også, at julen 2020 vil adskille sig fra meget fra tidligere juleår, hvor man har vadet rundt i gaver af den mere eller mindre gennemtænkte slags.

-Grundlæggende ser jeg en tendens til, at indeværende Corona-år har manet til eftertanke rundt omkring. Når man har set rundt omkring i verden, hvor mange, der har været syge og er døde af Corona, så har vi haft meget at være taknemmelige for herhjemme. Fordi man ikke har kunnet rejse, har man fået en helt ny opfattelse af naturen og den fred, man finder der. Så jeg tror der kommer nogle meget forskellige julefester derude, men hvor udgangspunktet er, at man bare er glade for, at man har hinanden.

I forhold til hele gaveræset ser hun to helt forskellige tendenser

-Man kunne sagtens forestille sig, at man i nogle familier vil give flere og dyrere gaver i år. Mange har sparet penge op, da de ikke har kunnet bruge dem på rejser og store middage og rigtig mange har desuden fået udbetalt de indefrosne feriepenge, siger hun og fortsætter:

-Omvendt er der jo også dem, som har mistet jobbet, som sidder i den helt omvendte situation, hvor der ikke er råd til de store gaver. Så det er virkelig svært at drage en egentlig konklusion på juletendenserne i 2020, da nogle familier formentlig ikke engang vil kunne samles om julebordet på grund af forsamlingsforbud. Det hele er meget forskelligt fra familie til familie – og hvor hårdt ramt, man har været i forhold til Corona.

Du har også store chancer for at vinde lidt ekstra til julegaverne, da man hver lørdag i december kan vinde 24×12.000 kr.

Skynd dig at bestille dit Lotto millionær-gavepapir. Der er begrænset antal.

Sådan gør du:

Du køber gavepapiret på: https://xn--deljuleglden-fdb.dk/

Du får en printet gavepapirskupon tilhørende rækkekupon, som allerede er udfyldt.

Gavepapir og rækkekupon bliver pakket og sendt afsted til kiosk.

Du henter gavepapir og spiller rækkekuponen.

PRESSEMEDDELELSE: Mod alle odds – 11 uafgjorte fodboldkampe udløser milliongevinst

Kilde / Logo / Foto: Danske Spil A/S

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen