Falck skal fortsat drive ambulancetjenester i Orange County, Californien

PRESSEMEDDELELSE: Falck fornyer stor ambulancekontrakt

Falck USA er blevet genvalgt til at levere ambulancetjenester til mere end 2 millioner mennesker i store dele af Orange County, Californien.

Falck USA er blevet genvalgt til at levere ambulancetjenester til mere end 2 millioner mennesker i store dele af Orange County, Californien. Kontrakten er lige blevet godkendt af tilsynsrådet, der igen pegede på Falcks datterselskab Care Ambulance som eksklusiv udbyder af 911-ambulancetjenester indtil 2025.

”Vi er meget tilfredse med at fortsætte vores samarbejde med Orange County,” siger Troy Hagen, Chief Commercial Officer for Falck USA.

”Kontrakten er fortsættelsen af et langt og velfungerende partnerskab med amtet. En aftale, der er præget af gennemsigtighed og ansvarlighed.”

”Orange County er hjemsted for Care Ambulance, Falcks første firma i USA,” fortæller Troy Hagen.

”Og vi er meget glade for at fortsætte vores 50 års tjeneste i Orange County.”

USA er et kernemarked

Falck er en af de største ambulanceudbydere i USA, og den nye kontrakt understreger den position.

”Det amerikanske ambulancemarked er et kernemarked for os, og vi ser et lovende potentiale for vækst i USA. Men ud over vækst er det vigtigt for os at fastholde kunder, og kontraktfornyelsen viser vores engagement i de partnerskaber, hvor vi skaber kvalitet og innovation til gavn for både patienter, personale og de områder, vi er en del af,” siger EVP Jakob Just- Bomholt, der er chef for Falcks globale ambulance-forretning.

Falck har leveret ambulance til store dele af Orange County og naboamtet Los Angeles County siden 1969 under navnet Care Ambulance. I dag kører Falck ambulance for mere end 6 millioner mennesker i Californien. Virksomheden leverer også ambulance-service i syv andre amerikanske stater og i lande i hele Europa og Sydamerika.

PRESSEMEDDELELSE: Falck fornyer stor ambulancekontrakt

Kilde / Logo / Foto: Falck

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen