Torsdag den 20. august får Kulturium Musikteater besøg af energibomben Jesper Binzer fra D-A-D, der er albumaktuel med sit eget soloprojekt. Frontmanden besøger Ishøj med fuldt band, så der er lagt i kakkelovnen til en mindeværdig rockaften.

PRESSEMEDDELELSE: Dansk rocklegende besøger Ishøj

Fotocredit: Warner

Selvom det sikkert vil føles naturstridigt, bliver det også en helt særlig oplevelse at sætte sig i stolen – i forsvarlig corona-afstand til de andre i salen – og nyde energisk rock´n´roll fra Jesper Binzer og det stjernehold af musikere, som han har samlet omkring sig til det nye album. Et album skabt i samarbejde med producer og guitarist Søren Andersen.

Det anmelderroste og velmodtagne soloalbum “Dying Is Easy” fra 2017 får en efterfølger til november. Den første single ”Premonition”, har allerede fået fast plads i rotation på radioen, og det lover rigtig godt, for det vi kan se frem til live.

Energisk og intim

Mon Jesper Binzer spiller nogle af de helt nye numre, når han besøger Kulturium Musikteater? En ting er helt sikkert: Binzer spiller rockmusik, og det kommer han og bandet i hvert fald ikke til at rokke ved.

Covid-19 sætter som bekendt begrænsning for publikumsantallet, men det betyder til gengæld, at Jesper Binzer præsenterer en helt unik kombination af energisk og intim rockkoncert på én og samme tid. Det bliver en koncert kun for de få, så skynd dig, hvis du skal med.

Det bliver ekstremt velspillet classic rock, der venter de heldige, som får billet.

Kom i god tid

Vi følger regler og anbefalinger for afstand mellem publikum, og derfor er publikumskapaciteten kraftigt reduceret. Publikum skal sidde ned under hele koncerten, og der er taget en række forholdsregler i overensstemmelse med kulturministeriets retningslinjer for at reducere risiko for smittespredning.

Publikum, der føler tegn på sygdom, eller som har været i risikozone skal blive hjemme jf. sundhedsmyndighedernes anvisninger.

Vi anbefaler alle til ikke at ankomme i sidste øjeblik for at undgå kødannelser.

Sådan køber du billet

Billet købes via arrangementet på kulturium.dk.Billetterne koster 295 kr. 

Kontakter

Mikkel Kofod, Kulturium Musikteater: miksk@ishoj.dk

PRESSEMEDDELELSE: Opråb fra tre hovedstadsborgmestre – ny udligningsreform skal hjælpe de reelt fattige kommuner

Kilde / Logo: Ishøj Kommune. Foto: Warner.

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen