Haderslev Kommune ansætter Rasmus Graff som ny børn- og ungechef fra 1. februar 2020. Rasmus Graff kommer fra en stilling som afdelingsleder i Uddannelse og Læring i Vejle Kommune.

PRESSEMEDDELELSE: Ny børn- og ungechef i Haderslev Kommune

Rasmus Graff bliver børn- og ungechef i Distrikt Syd og vil samtidig være ordførende chef på skoleområdet i Haderslev Kommune. Et enigt ansættelsesudvalg pegede på Rasmus Graff som den helt rigtige i et stærkt ansøgerfelt på 15 ansøgere.

Foruden jobbet som afdelingsleder i Uddannelse og Læring i Vejle Kommune, har Rasmus Graff tidligere arbejdet som blandt andet chefkonsulent i børne- og uddannelsesforvaltningen i Kolding Kommune, viceskoleleder på Anna Trolle Skole i Middelfart og leder af den interne skole på Børne- og Ungecentret Vejle Fjord.
 
”Valget faldt på Rasmus, fordi han med et tydeligt værdigrundlag, hvor faglighed og dannelse går hånd i hånd, virkelig formår at sætte en tydelig og ambitiøs retning for børns udvikling og trivsel. Rasmus har et skarpt blik for fællesskaber og en involverende stil, der vil favne både børn, forældre og medarbejdere. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med ham”, siger Charlotte Veilskov, direktør for Børn- og Kulturservice i Haderslev Kommune.

Privat bor Rasmus i Kolding med sin kæreste og deres 4 sammenbragte børn i alderen 10-18 år.
 
”Alle børn har ret til at trives, udvikles og lære. Jeg tror på helhedsorienterede tilgange, og har stor lyst til at gøre en forskel i en kommune, som tør bryde den strukturelle ramme for at skabe de bedste betingelser for børn og unge”, siger Rasmus Graff.

PRESSEMEDDELELSE: Ny børn- og ungechef i Haderslev Kommune

Kilde / Logo / Foto: Haderslev Kommune

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen