Da smittetrykket for coronavirussen fortsat falder, er det nu forsvarligt at give pårørende flere og bedre muligheder for at besøge beboere på kommunens plejecentre

Social- og Seniorudvalget vedtog på et ekstraordinært møde den 26. maj nye rammer for pårørendes besøg på plejecentrene:

”Jeg er rigtig glad for, at vi i udvalget nu har besluttet nye og langt mere fleksible rammer for besøg. Allerede fra den 2. juni kan de pårørende komme på kaffebesøg udenfor på alle hverdage, ligesom vi åbner for, at man kan gå en tur sammen udendørs alle ugens dage”, siger Hans Nissen, der er formand for Social- og Seniorudvalget, og fortsætter:

”Det er en svær tid for vores beboere og deres pårørende. Vi har alle stået i et utroligt svært dilemma mellem livskvalitet på den ene side og smitterisiko på vores plejecentre på den anden side. Men nu er smitterisikoen heldigvis faldet så meget, at vi kan give de pårørende langt bedre mulighed for at besøge deres kære”, siger Hans Nissen og tilføjer at alle pårørende snarest muligt får præcis information om de nye muligheder for besøg mm.

Generelt gælder det, at pårørende skal kontakte plejecentret og aftale tid inden besøg og gåture.

Kontakter

Udvalgsformand Hans Nissen (A) tlf. 50 83 63 45

PRESSEMEDDELELSE: Seks daginstitutioner får stort ekstra tilskud til flere pædagoger

Kilde / Logo: Fredensborg Kommune

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen