Det er ikke kun på landjorden, at cirkulær økonomi giver mening – det gør det også ude i rummet. Hvordan den gør det, finder vi ud af, når den første dansker i rummet kommer til Ressource City i Næstved den 29. januar 2020. Det sker til Ressource Citys årlige konference om cirkulær økonomi.

PRESSEMEDDELESE: Cirkulær økonomi i rummet – hør Andreas Mogensen i Ressource City

Andreas Mogensen bliver hovedtaler på Ressource Citys konference om cirkulær økonomi den 29. januar 2020 i Næstved.

Den årlige begivenhed i Ressource City sætter fokus på cirkulær økonomi. Med Ressource Citys fokus på virksomhederne i særligt Næstved Kommune og Region Sjælland, er det kun naturligt, at konferencen netop omhandler omstillingen til cirkulær i praksis. Det er nemlig ikke altid så ligetil at omsætte viden og ideer til handling.

Ud over astronaut og civilingeniør Andreas Mogensen, kan man på konferencen også høre PensionDanmarks projektudviklingsdirektør Mia Manghezi og CEO Lars Knaack fra Næstved-virksomheden NOVENCO Building & Industry. Begge vil fortælle om deres virksomheders tiltag og projekter inden for bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Også Glasklyngen i Næstved vil få fokus på dagen. Med anerkendelsen som en af verdens 100 bedste klimaløsninger, vil fabrikschef Jesper Blicher-Nordkvist og afdelingsleder Kim Lykke i Reiling Glasrecycling fortælle om, hvordan cirkulær økonomi fungerer i praksis.

Talerne vil blive fulgt op med en spændende paneldebat, hvorefter deltagerne deler sig i tre forskellige workshops inden for emnerne: Digitale løsninger skaber cirkulære byer; Cirkulær forretning – hvorfor og hvordan?; samt Den enes affald, den andens ressource.

PRESSEMEDDELESE: Cirkulær økonomi i rummet – hør Andreas Mogensen i Ressource City

Det er gratis at deltage i konferencen, og der er sidste tilmeldingsfrist torsdag den 23. januar 2020. Tilmelding til konferencen foregår via linket her: http://ressourcecity.dk/konference-2020/

PRESSEMEDDELESE: Cirkulær økonomi i rummet – hør Andreas Mogensen i Ressource City

Kilde / Logo / Foto: Næstved Kommune

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen