Hos Bygge Gruppen Danmark ApS ønsker man at vise socialt ansvar over for medarbejdere, der mistet deres indtægtskilde under pandemien. Det erfarne montagefirma dækker en bred vifte af arbejdsområder og prioriterer kvalitetshåndværk til både private og erhverv over hele landet.

Selv om at byggebranchen bulrer fremad har CORONA-krisen desværre også skabt krise i branchen – også for en lang række virksomheder landet over. Det har man således mærket hos Bygge Gruppen Danmark ApS, hvor man nu rækker en hånd ud på vegne af de medarbejdere, der har mistet deres job under pandemien pga. en samarbejdspartners konkurs:

-Vi føler det som vores ansvar at finde opgaver til de medarbejdere, der har mistet deres arbejde pga coronaen. Vi har masser af opgaver i Hovedstadsområdet, men vores tidligere partner på Sjælland og Fyn, hvor vi ikke er så store på markedet, er gået konkurs, så derfor vil det være oplagt at gøre brug af deres gode kvalifikationer på Sjælland, fortæller Benjamin Falck.

Medarbejdere klar til konkrete opgaver

Han forklarer, at en del medarbejdere som følge af COVID-19 og en samarbejdspartners konkurs har mistet deres arbejde, og at alle i ledelsen hos Bygge Gruppen Danmark ApS derfor har besluttet at leje sine håndværkere ud til en fordelagtig pris gennem virksomheden i samarbejde med flere jobcentre i landet:

-Målet er at hjælpe så mange som muligt tilbage i branchen, hvor der heldigvis fortsat er brug for hænder. Vores håndværkere er i stand til at udføre en bred vifte af opgaver, og vi sikrer, at de har de rette kompetencer, som passer til netop det, en virksomhed søger, siger Andreas Winther der er medejer, og konkretiserer:

-Det kan være en erfaren medarbejder til en kortere periode, ekstra hjælp til en bestemt opgave, aflastning under ferie – eller et fast samarbejde med stabile håndværkere. Så hvis man står og mangler en håndværker, skal man ikke tøve med at kontakte os.

Det er samme grund til, at vi netop har købt mandskabsvirksomheden Din Bygge Service der har specialiceret sig med mandskabsudlejning i Danmark og på Grønland.

Teamet bag Bygge Gruppen Danmark ApS har mange års erfaring i bygge- og mtotalentreprise og kan varetage alt fra lofter og gulve til badeværelser og træterrasser – eller montering og tilpasning af f.eks. et køkken. Fleksibilitet i arbejdsområderne er kendetegnende for virksomheden, der også udfører kvalitetsbevidst nedrivnings- og nedbrydningsarbejde, som overholder de påkrævede miljømæssige standarder for nedrivning og miljøsanering inkl. deponering, transport og logistik. Folkene bag virksomheden står bag mere end 200 nedrivningsopgaver for både private og erhverv med henblik på nybyggeri og er således en erfaren og kompromisløs aktør på området.

Nytænkning med ny mand ved roret

Initiativet er et led i kæden af nytænkninger hos Bygge Gruppen Danmark. Da den kun 25 årige Andreas Winther i år valgte at investerer alt hvad han havde i Bygge Gruppen Danmark, som skal være en seriøs spiller indenfor totalentreprise og igennem en længere dialog med advokater omkring at købe eksisterende og konkurs virksomheder i byggebranchen. Sammen med bla. Ap Invest Danmark og andre nøglespillede regner de med vækst. Nøgleordne er s innovation, vækst og samarbejde:

– Vi skal hjælpes ad i branchen, og vi skal sparre med og give hinanden nye ideer. Det nytter ikke, at vi kun ser hinanden som konkurrenter, for det undergraver branchen, og det er der allerede nok, der gør i forvejen. Hos de involverede i Bygge Gruppen Danmark har vi et team, der kunne vækste selv i en svær situation, som mange firmaer er blevet sat i med coronaen. Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde til en rimelig pris, vi tror på etik og samarbejde og vil gerne videreudvikle os med bl.a. digitalisering og markedsføring. Det er også med ønsket om at udvise socialt ansvar, at vi vil etablere samarbejder med branche- og fagforeninger – og altså hjælpe dem, der gerne vil, men desværre står uden arbejde, siger Andreas Winther.

Kilde: Bygge Gruppen Danmark ApS

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen