Stolthed

“Vi kan med stolthed i stemmen meddele, at vi er blevet nomineret til årets EY Entrepreneur Of The Year 2019 i GROWTH-kategorien. Ikke alene er det en af verdens mest anerkendte priser, der er med til at hylde de kvinder og mænd, som er med til at opbygge og drive succesfulde, ekspanderende og dynamiske virksomheder. Det er en pris, der i den grad værdsætter virksomhedens ledelse, værdier og ikke mindst økonomiske udvikling. Det handler om en grundlæggende vision og strategi, og netop derfor er vi hos Fogtmann Logistik virkelig stolte over nomineringen.

”Som både ejer og administrerende direktør er det en stor ære for mig og Fogtmann Logistik A/S, at blive nomineret, udtaler Klaus Fogtmann. Vi har været på en super spændende rejse med vores medarbejdere for at komme der til hvor vi er i dag – en rejse der blot lige er begyndt. Nomineringen fortæller os også, at vi er på rette vej.

PRESSEMEDDELELSE: Fogtmann Logistik A/S nomineret til EY Entreprenuer of the year 2019

En rollemodel for kommende entreprenører

EY har med EY Entrepreneur Of The Year hyldet de bedste vækstskabere i Danmark i mere end 20 år, og sat spotlight på de mest exceptionelle blandt en unik gruppe mennesker, der skaber arbejdspladser, vækst og bringer nye innovative produkter og koncepter til markedet. EY er engagerede fortalere for entreprenuerskab, og de synes, at historierne om disse driftige personer, der har mod på og passion til at føre deres drømme ud i livet, skal fortælles.

EY Entrepreneur Of The Year adskiller sig markant fra andre vækstkonkurrencer ved at fokusere på mere end entreprenørernes og virksomhedernes evne til økonomisk vækst. I arbejdet med at finde årets vækstskaber lægges der lige så stor vægt på entreprenørens rolle, værdier og ledelse – og ikke mindst samfundsmæssige engagement. På den måde favner EY Entrepreneur Of The Year hele virksomheden og dens DNA. Prisen gives således til en entreprenør, der er en rollemodel for den kommende generation af entreprenører.

Udvælgelse af kandidater

Arbejdet med at finde den rigtige vinder gennemføres af EY’s erfarne rådgivere og foregår blandt andet ved dybdegående interviews med entreprenørerne. Her spørges der ind til virksomhedens forretningsgrundlag, strategi, mål og risici samt hvordan entreprenøren inspirerer og engagerer sine medarbejdere, hvordan virksomheden arbejder med innovation og hvordan de arbejder mod at gøre en forskel i markedet og for samfundet.

PRESSEMEDDELELSE: Fogtmann Logistik A/S nomineret til EY Entreprenuer of the year 2019

Kilde / Foto / Logo: Fogtmann Logistik

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen