Bogen “Duften af petrichor” er udkommet. Med et satirisk glimt i øjet uddeler forfatteren kærlige los til sine omgivelser, hvad enten de hedder Bjarne eller Smajo, og ligegyldigt om de kommer fra Valby eller Bosnien-Hercegovina. Det handler nemlig ikke om, hvor vi er født, hvilken gud vi tror på, eller hvilken fodboldklub vi holder med.

PRESSEMEDDELELSE: Ny bog – galgenhumoristisk fortælling om døden og livet som flygtning i Danmark!

Så længe der er kaffe på kanden – eller endnu bedre: blommebrændevin i glasset, sljivovica – skal vi nok blive enige om det meste.

Det myldrer med skøre indfald og skæve eksistenser i denne galgenhumoristiske skrønesamling om livet som flygtning i smørhullet Danmark.

Petrichor er den duft, der opstår, når regndråber rammer den tørre jord. Duften af petrichor falder også på et tørt sted, og er en morsom og melankolsk hyldest til vores fælles menneskelighed.

Forfatteren er født i 1977 i byen Trebinje, Bosnien-Hercegovina. Sammen med familien oplevede forfatteren etnisk udrensning på tætteste hold. Krigens grusomheder i 90’erne førte til, at familien kom til Danmark i 1993 som flygtninge.

I den særligt følsomme periode i Dino Copeljs liv, teenageår, havde forfatteren enten status som undermenneske i byen Trebinje under krigen eller som flygtning i bl.a. flygtningelejre i Danmark, hvor familien sad i uvished i tre år. Dino Copeljs debutbog “Duften af petrichor” bærer præg af denne periode af forfatterens liv.

Fakta om bogen:

Titel: Duften af petrichor
Forfatter: Copelj, Dino
Forlag.: BoD
ISBN: 9788743063469
Samlet antal sider: 140
Format: 13,5*21,5
Vejl. pris: 159,99 DKK

BoD Bogshop: https://www.bod.dk/bogshop/duften-af-petrichor-dino-copelj-9788743063469

SAXO: https://www.saxo.com/dk/duften-af-petrichor_dino-copelj_paperback_9788743063469

Kontakt forfatteren:

Dino Copelj
E-mail: dinocopelj@gmail.com

Kilde / Foto: Dino Copelj

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen