GRAND OPENING LUKE’S ROCK, METAL OG WHISKY BAR 27. MAJ 2022

D. 27. maj 2022 åbner den kendte Bitcoin-finansmand, Niklas Nikolajsen von Karlshof sammen med sin bedste ven, Luke Graae, en ny rock, metal & whisky bar; ”LUKE’S”, på Klosterstræde 23 i indre København.

Baren, der har været under forberedelse i to år, er en kærlighedserklæring til rock & metal-genren og det publikum der følger med. Luke, der har drevet bar virksomhed i København siden slut-90’erne, og i sig selv er en legende i det Københavnske natteliv, vil bestyre den nye bar.

LUKE’S består af 2 hovedbarer i 2 niveauer og alt interiør er designet specielt i materialerne træ, messing og læder.  

Det særlige VIP-room ”1st Class” er indrettet som en luksus-togvogn fra Orient-ekspressen, og det finder man kun hvis man kender de hemmelige døre!

LUKE’S vil også danne ramme om Københavns første regelmæssige og ugentlige krypto-børsplads, hvor krypto-valuta kan købes og sælges direkte mellem privatpersoner, over et glas iskoldt øl.  

Glem alt om forfinet stilhed og det sagte kluk fra whiskyflasken.

Den nye rock og whiskybar ”LUKE’S” giver dig den bedste kvalitet i  whisky, drinks og solid rockmusik.

PENGEREGN TIL GÆSTERNE

I åbningsweekenden d. 27- og 28. Maj, i eftermiddags- og de tidlige aftentimer, vil Niklas være at finde i sin Rolls Royce, kørende rundt i det indre København, hvor han fra bilen vil invitere folk på gader og stræder til at besøge LUKE’S, ved at uddele 100.000 kroner til de forbipasserende, i små, umærkede sedler. En gammel tradition, sidst anvendt i Kbh ved Christian V’s kroningsfest.

Vi ser frem til at invitere alle rock, metal og whisky-elskere I Kbh og omegn, til fest på LUKE’S, hvor der er ekstra gode tilbud, konkurrencer og give-aways i barens første 14 åbningsdage!

Vi ses på LUKE’S!

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen