Det er udgangspunktet i Neil LaBute’s komedie The Money Shot. Steve og Karen er blevet tilbudt at have sex i virkeligheden i deres næste film, men før de kan acceptere disse vilkår, skal de have tilladelse af deres partnere.

Forestillingen får premiere den 12. maj på Krudttønden, går under overfladen på Hollywoods finpudsede facade, hylende morsomt skrevet og smækfyldt med referencer til filmbranchens hykleri, racisme, homofobi, misogynisme, agism og de kendtes evige jagt på omtale og influencerpopularitet.

Beverly, som spilles af Dorte Rømer : “Jeg var ellevild med stykkets frygtløshed. Jeg har været meget verbal omkring overgreb i branchen – og den slags gør man ikke ustraffet på noget plan som skuespiller. Så selvfølgelig er det et kollegialt ridderslag at blive tilbudt en rolle, i min alder, der både siger fra på egne og andres vegne, men alligevel er sjov, fri, intelligent og fysisk stærk. Jeg vil da håbe det har spillet ind i instruktøren, Jeremy M. Thomas’s, valg af mig til rollen som Beverly.”

På rollelisten er også den internationalt anerkendte verdensmester i martial arts Tomm Voss, som til hverdag er bosat i Los Angeles og som udover filmene ‘Fun with war Crimes,’ ‘My Brothers Keeper’ m.fl. Tomm er tilbage til Danmark denne maj måned for at spille action helten Steve og finder det interessant hvor ekstremt meget stykket, faktisk reflekterer livstilen i Hollywood.”

Den unge skuespiller Mikka Deleuran har sin store teater debut i en central rolle som Steve’s unge hustru Missy. En fremtidens stjerne og forblændeligt overbevisende i sit portræt af den noget naive, unge ‘Hollywood Wife.’

Dina Rosenmeier som i mere end et årti, selv var bosat i Los Angeles og som senest spillede ‘Anna’ i Harold Pinter’s drama ‘Old Times’ er dybt begejstret over de tabu-emner, der bliver præsenteret i komedien.

The Money Shot af Neil Labute’s nyopsætning er instrueret af Jeremy M. Thomas og præsenteres af Down The Rabbit Hole Theatre med premiere d 12 maj og spiller indtil d. 28 maj på Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 Kbh Ø.

Presse fotos mv. www.rabbithole.dk

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen