Politik kan på mange måder være en hård, tung og kedelig omgang. Især hvis man ikke interesserer sig for, eller har sat sig ind i, de emner der diskuteres på Christiansborg eller blandt den hårde politiske kerne.

Mange personer har en formodning om at Politik kun kan tales såfremt man ved alt om hvad der rør sig, og har man ikke fingeren på pulsen konstant, så frygter man for at sige noget der kan anses for værende dumt. I virkeligheden forholder det sig sådan, at man kun behøver at vide lidt om alt. Samtalen omkring, hvad end det politiske emne er, den er langt vigtigere end din egen holdning til hvad du selv tror du ved. Det handler nemlig om nuancer.

Hvis ikke vi kan rumme andre, deres holdninger og erfaringsbaserede tilgange, så mestrer vi intet politisk. Politik er nemlig et begreb, der refererer til processen når en gruppe tager beslutninger for at styre eller påvirke udviklingen inden for et område, og i den process, der er der plads til alle.

I en ny Podcast gør Folketingskandidaten fra Moderaterne, Michael Hertz, i selskab med komikeren Rogvi op med elitærpolitikken og gør politik spiseligt, sjovt og underholdende. Ikke underholdende på en tabloid- og clickbait-måde, men ved at bryde det ned til ufiltrerede samtaler som både indeholder alverdens sprogbøffer og nuancer. Alt sammen for at skabe et politisk frirum som giver et lille smil på læben.

Podcasten: “Politik Komik” er på mange måder en befrielse når det kommer til den nutidige politiske debat, for her er der plads til at mene noget, og til at sige noget forkert. Som modtager føler man sig i den grad på bølgelængde, for der er ikke højt til loftet i det lille podcaststudie. En af de to værter er folketingskandidat. En folketingskandidat som blotter sig for sin viden, og viser sin menneskelighed til det formål at vise at politik er for alle. Alt dette kombineret med en skarp komiker der prøver politikeren af med alverdens konspirationsteorier, faktabaserede holdninger og metaforiske anekdoter.

kontakt: m@michaelhertz.dk

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen