Med overtagelsen af 8 karakteristiske ejendomme i hjertet af København øger Vision Properties sin portefølje i hovedstaden.

PRESSEMEDDELELSE  -Vision Properties i stor københavnsk ejendomshandel

Tirsdag blev Vision Properties A/S og Metorion A/S enige om en større handel, der omfatter 8 smukke og historiske ejendomme i hjertet af København.

En handel, som direktør i Vision Properties, Jens Bolding Jensen, er meget tilfreds med.

”Der er tale om 8 ældre, men meget fine ejendomme, som alle er fuldt udlejede, og som understøtter vores langsigtede strategi. Jeg er derfor meget glad for, at det er lykkedes os at blive enige med Metorion om vilkårene for overtagelsen,” siger Jens Bolding Jensen.

Der er tale om ejendommene Knabrostræde 30, Klosterstræde 23, Toldbodgade 31, Hauser Plads 10, Hyskenstræde 10, Admiralgade 17 samt Nyhavn 16 og 43.

Ejendommene består hovedsageligt af erhvervslejemål i form af kontorer med spændende og forskelligartede lejere, men rummer derudover også nogle få boliger med charmende detaljer og fantastisk udsigt over nogle af Københavns mest attraktive områder.

Historisk værdi

Jens Bolding Jensen understreger, at planen med ejendommene er langsigtet ejerskab og ikke ombygning eller udvikling.

”Vi faldt for disse ejendomme ved første øjekast. Der er tale om flere fredede ejendomme, hvor man kan mærke de historiske aner, og hvor vi kan se, at sælger har værnet om de bevaringsværdige værdier og passet rigtig godt på dem. Det bliver også tilfældet fremover,” siger Jens Bolding Jensen.

Også sælger af ejendommen er glad for handlen.

”Det har været interessant at møde Vision Properties, og vi har haft en god, kort og respektfuld proces. Selv om det er vemodigt at skille sig af med ejendommene efter så mange år, så føler jeg mig overbevist om, at det er til den rette køber,” siger direktør i Metorion, Poul Fabricius-Bjerre.

Erhvervelsen sker gennem Vision Ejendomme, som er et datterselskab i Vision Properties, som er ejet i fællesskab af Lars Larsen Group og Schou Family Invest, mens Metorion er ejet af brødrene Poul og Henrik Fabricius-Bjerre.

Ejendommene skifter officielt hænder den 12. januar 2021, og ingen af parterne ønsker at udtale sig om prisen.

Yderligere information

  • CEO i Vision Properties, Jens Bolding Jensen, telefon: 2877 4422.
PRESSEMEDDELELSE: JYSK giver medarbejdere fri efter jubilæumsfest

Kilde / Logo / Foto: JYSK

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen