En utroligt dygtig og heldig spiller har forvandlet en flad 10’er til en milliongevinst. Vedkommende spillede på, at 11 fodboldkampe i Nord- og Sydamerika ville blive uafgjorte – og det blev de. Blandt andet takket være en tidligere Brøndby-spiller.

PRESSEMEDDELELSE: Mod alle odds – 11 uafgjorte fodboldkampe udløser milliongevinst

En dansker lagde forleden vejen forbi Circle K i Odense V for at oddse på 11 udvalgte fodboldkampe i bl.a. USA, Argentina og Brasilien.

Spilleren satsede 10 kroner på, at alle kampene ville ende uafgjort, og det skete imod alle odds. Det udløser en gevinst på 1.397.666 kroner.

”Det er helt vildt, at alle de uafgjorte resultater går hjem. Vi kan ikke huske at have set noget lignende med så mange krydser, der går hjem på ét spil ”, siger Jens Nielsen, sportsspilschef i Danske Spil og fortsætter:

”Stjernerne har i den grad har stået rigtigt for vores kunde i Odense, og vi siger stort tillykke herfra.”

Spilleren fra Fyn må sende en venlig tanke til den tidligere Brøndby-spiller Hany Mukhtar. Han skiftede til klubben Nashville SC i USA i vinterpausen og var manden bag udligningen til 1-1 i kampen mod DC United.

I fire af kampene blev der desuden scoret inden for de sidste tre minutter af spilletiden.

Det er anden uge i træk, at en spiller får en milliongevinst efter at have spillet 10 kroner på Oddset. I sidste uge løb en spiller, som havde indgivet sin kupon i Viby, med en gevinst på 1.089.909,30 kroner.

PRESSEMEDDELELSE: Mod alle odds – 11 uafgjorte fodboldkampe udløser milliongevinst

Kilde / Logo / Foto: Danske Spil A/S

1 kommentar

  • Kirsten
    Posted 4. marts 2020 11:05 0Anbefalinger

    Desværre ikke alle mennesker er så heldige for at vinde så store gevinster 🙂

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen