Falcks testcenter ved den tyske grænse fortsætter efter den 1. februar 2021. 

PRESSEMEDDELELSE – Falck fortsætter lyntestcenter i Flensborg

Det populære testcenter ved Scandinavian Park ved Flensborg er en aktiv del i samfundsopgaven med at screene borgere på vej ind i Danmark. Falcks regionsdirektør Michael Kjær Sørensen, som har stået for opgaven med at tilbyde gratis test på Falcks testcentre i Region Syddanmark indtil udgangen januar 2021, har oplevet et stort behov for at teste i Tyskland før indrejse til Danmark, da indrejsereglerne med kort varsel blev ændret til krav om negativ test før indrejse i januar.

”Vi er glade for at kunne bekræfte, at vi forsat vil være massivt tilstede på vores to test lokationer ved Scandinavian Park ved Flensborg. Her betjenes borgere fra hele Europa som skal indrejse til Danmark, og vi tilbyder både danskere og de mange, der skal på arbejde i Danmark, en gratis lyntest. Vores service med tidsbestilling og test mod betaling for andre er udvidet væsentligt således, at vi kan betjene et større antal fra lokalområdet og Nordtyskland både med hurtig test med Antigen og PCR-test,” siger Michael Kjær Sørensen, regionsdirektør i Falck,

”Vi udarbejder rejsedokumenter og servicerer grænseområdet, så vi forhåbentlig kan gå foråret i møde med så åbne grænser som muligt.”

Falck har siden 12. december 2020 tilbudt gratis antigentest i 49 testcentre over hele Danmark.

Testcenteret i Flensborg forsætter således og skal betjene EU borgere, der har arbejde i Danmark. De skal fortsat fremvise en arbejdskontrakt eller lønseddel, eller et sygesikringsbevis (Gul/Rødt) som giver adgang til en gratis test.

Åbningstider i Flensborg er fortsat:

  • Mandag til torsdag kl. 5:00 til 16:00
  • Fredag kl. 5:00 til 20:00
  • Lørdag kl. 7:00 til mandag morgen kl. 7:00 (altså døgndækkende)
Pressemeddelelse - Falck - Logo

Kilde / Logo / Foto: Falck

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen