Fødevarestyrelsen indfører nye og markant forhøjede takster for gårdslagtning, nødslagtning og slagtning af vilde dyr. Takster, som gør det økonomisk…
Eksporten af danske økologiske fødevarer oplevede en stigning på fire pct. i 2019 i forhold til året før og passerer…
PRESSEMEDDELELSE: Nyt videnscenter skal sætte turbo under den grønne omstilling af vores tallerkener
Økologisk Landsforening (ØL) og Dansk Vegetarisk Forening (DVF) etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det nye…
Danskerne er for alvor slået ind på en grønnere levevej. Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere…
Endnu en gang vokser det økologiske areal i Danmark. Det er takket være fremsynede landmænd og forbrugere, der vælger mere…
Spritnye tal fra Danmarks Statistik viser, at salget af økologiske fødevarer er steget med ni pct. i de danske dagligvarebutikker…
Økologisk Landsforening, landmænd og mejerier aflyser årets store forårsbegivenhed, ØKODAG®, grundet corona-situationen. Begivenheden var programsat til søndag d. 19. april…
Det røde statskontrollerede ø-mærke fylder 30 år i 2020 og sidder på et stigende antal af de varer, danskerne putter…
Landbrug med salg via egen gårdbutik eller direkte til lokale butikker, restauranter eller storkøkkener får det nemmere med den nye…
De yngre forbrugeres bevidsthed om miljøudfordringer kan være godt for økologiens fremtid, lyder det fra en analytiker. Økologien er populær…