Sidder du med en nyhed, du ikke kan vente med at dele med verden? Så kan du få skrevet en pressemeddelelse for at få budskabet ud til journalister og mediefolk. Den er en enkel og billig måde, at skabe opmærksomhed omkring en virksomhed, et produkt og hvad du ellers har på hjerte. Så snart dit budskab er ude, så er der er god chance for mediedækning.    

Lad os skrive din pressemeddelelse

Hvis du sidder med en nyhed eller et budskab, som du ønsker at få i medierne, så er en pressemeddelelse vejen frem. Med en pressemeddelelse kan du gøre journalister opmærksom på, at du har en historie, der måske er værd at bringe. Så slipper de for at være opsøgende, og du får omtale i medierne. Det er til fordel for begge parter. 

Mangler du hjælp til at få skrevet en pressemeddelelse? 

Hvordan skriver man en pressemeddelelse, så budskabet træder klart og tydeligt frem? Hvordan får man journalister sporet ind på budskabet, så de bringer det videre i medierne? Spørgsmålene hober sig pludselig op. Hvis du ikke er uddannet inden for kommunikation eller journalistik, så kan det være svært at vide, hvor man overhovedet skal begynde. 

Er du i tvivl om, hvordan du gør, kan du heldigvis få andre til at skrive den for dig. Hos pressemeddelelse.dk samarbejder vi med dygtige kommunikations- og mediefolk, der med glæde og begejstring skriver din pressemeddelelse, så dit budskab træder frem og skiller sig ud. Er du bekymret for, om dit budskab drukner i mediestrømmen, så sørger vi for at pakke budskabet ind i et sprog, der ikke er til at overse.  

Vi giver dig en pressemeddelelse med en sælgende overskrift og et fængende budskab og sørger for, at du kan få den i trykken til tiden eller udsendt til relevante nyhedsmedier. Timing og præcision er altafgørende, når du skal bringe en nyhed, så vi skriver din pressemeddelelse, så den er klar inden deadline. Så sparer du en masse besvær og bekymringer, der ligger i at nå det hele, når du også har en forretning, der skal passes.     

Så let og billigt kan vi skrive din pressemeddelelse 

For bare kr. 1495,00 kan vi skrive din pressemeddelelse for dig. Den vil typisk være på en A4-side, hvilket svarer til ca. 450-500 ord. Hvis du ønsker en længere tekst, så kan du altid bestille flere oveni hinanden. Så ønsker du en pressemeddelelse på 900-1000 ord, så bestiller du blot to tekster. Og sådan fortsætter du, indtil du har nået dit ønskede behov.  

Du finder ikke pressemeddelelser til en billigere pris. Vi garanterer, at du får dit budskab formuleret så det står klart og tydeligt i et velskrevet sprog, som er en fryd for både øre og øjne. Lad os klare dine pressemeddelelser, så du kan fokusere på din oprindelige kerneopgave i din virksomhed. På den måde sparer du en masse tid og besvær.  

Pressemeddelelse.dk har eksisteret siden 2009 og har derfor adskillige års erfaring med at skrive og producere pressemeddelelser. Kontakt os her via hjemmesiden og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, så du kan få ordet tilbage i din magt.

Få en billig pressemeddelelse, som alligevel strutter af kvalitet og stor nyhedsværdi, for bare 1.495,00 kr. ekskl. moms. Klik dig ind her for at bestille: tekstforfatning.

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen