En pressemeddelelse er en saglig og relevant nyhedsartikel, der har til formål at skabe opmærksom omkring et projekt, politisk tiltag, et firma eller nye opfindelser. Det er både små og store virksomheder, der kan få lavet en professionel nyhedsartikel, som lanceres online hos medier såsom Pressemeddelelse.dk. 

Følg med i udviklingen herhjemme indenfor alle områder

Vi mennesker har forskellige behov, når det kommer til at holde os orienteret om nyheder. Vi har typisk 2 eller flere områder, som vi interesserer os særligt for. Du kan forvente, at pressemeddelelser i 2023 kommer til at berøre alt fra sport over teknologi og software til social udvikling og økonomi. 

Der kan være flere grunde til at læse nyhedsartikler. Har du egen virksomhed, kan det få stor betydning for dig og dit firmas udvikling og drift i fremtiden, at du holder dig ajour med, hvad der rører sig indenfor dit fagområde. 

Vil du holde hjernen skarp og kunne følge med i debatter både med andre og i TV programmer, kan nyhedsartiklerne være din kilde til at blive godt klædt på.

Den store fordel ved at læse pressemeddelelser online er, at du ikke behøver købe fysiske aviser eller investere i abonnement. 

Derfor er Pressemeddelelse.dk populær hos danskere i alle aldre

Er du selvstændig erhvervsdrivende? Eller vil du være godt informeret om, hvad der rører sig herhjemme, skal du følge med i de daglige nyheder på et site, der tilbyder pressemeddelelser. Du behøver ikke at søge efter nyheder på flere websites, når du får alle artikler leveret direkte på ét website. 

Hvornår og hvor du vælger at læse de seneste opdateringer omkring, hvad der rører sig herhjemme, er op til dig at bestemme. Det kan være om morgenen, når du starter dagen med kaffe eller te. Eller du kan blive opdateret i pauser, eller når du slapper af på sofaen om aftenen eller i weekenderne. 

Pressemeddelelse.dk er designet til at være overskueligt og brugervenligt. Du kan søge efter bestemte typer af artikler, hvis der er bestemte områder, du ønsker at blive opdateret på. Og du kan dykke ned i de artikler, som er anbefalede og populære, så du sikrer dig at læse om det mest relevante stof.  

Læs også gerne denne artikel: Guide til den gode pressemeddelelse

Læs om de seneste nyheder på din mobil, tablet eller computer

Uanset om du læser pressemeddelelser i 2023 på grund af erhvervsmæssig interesse eller ej, skal du kunne læse de nye og inspirerende artikler på dén måde, du har det bedst med. Vi har forskellige behov, når det kommer til at læse artikler online. Nogle af os foretrækker at læse nyheder på PC’en, hvor vi kan sidde ved hjemmekontoret og fordybe os. For andre mennesker er det mest ideelt at læse artikler på mobilen eller tabletten. 

Uanset hvilke behov du har, og hvordan din livsstil er, kan du læse pressemeddelelser i 2023 på dén måde, du trives med. 

Pressemeddelelse.dk er designet til automatisk at tilpasse sig din skærm, så du kan læse komfortabelt, uanset hvilken enhed du benytter dig af.

Sådan kan du få lavet en pressemeddelelse i 2023 og synliggøre din virksomhed

Har du eget firma, kan du skabe masser af synlighed blandt eksisterende og potentielle kunder ved at få lavet en nyhedsmeddelelse. Artiklen skal omhandle et konkret emne, der har aktuel relevans for dit firma. Det kan f.eks. være, at din virksomhed er frontførende indenfor branchen med at bruge en bestemt maskine eller metode. Eller artiklen kan handle om, hvordan dit firma er med til at skabe udvikling for klimaet, udsatte grupper i samfundet eller teknologi. 

Nyhedsmeddelelsen lanceres online, så du kan linke til den, når du er i kontakt med samarbejdspartnere, eller når du vil promovere dit firma på de sociale medier. Du behøver ikke selv være skarp på formuleringer og skriftligt arbejde. Du kan kontakte virksomheden bag nyhedssitet og få gode råd til, hvordan en PR-pakke kan sammensættes til at imødekomme dit firmas behov. På dén måde kan din virksomhed blive blandt dem, der læses om af flere tusinde danskere hver dag.

Opret en gratis konto med din virksomhed i dag

Du skal ikke have Mobilepay aktiveret eller have fundet dankortet frem for at kunne læse pressemeddelelser i 2023. Det er uden omkostninger for både erhverv samt privatpersoner at være kunde hos Pressemeddelelse.dk. Med en gratis version kan du som virksomhed udgive nyhedsartikel på op til 350 ord uden omkostninger.

Ønsker du, at din artikel skal fremstå professionel og skabe opmærksomhed hos læserne, skal du overveje et betalingsabonnement. Med et abonnement kan du designe professionelle artikler, der indeholder videoklip, lydfiler samt billeder. Og du vil ikke opleve begrænsning på antal ord pr. artikel.

Vælger du et årsabonnement, kan du i løbet af året uploade artikler, der er med til at brande dit firma, og som kan være medvirkende til øget drift. Om du selv skriver artiklerne, eller om du vil lade erfarne tekstforfattere om arbejdet, er op til dig at bestemme.

Få professionel hjælp til billeder, video og lydoptagelser

Det har stor betydning, at du som virksomhedsejer går op i, hvordan artikler om dit firma præsenteres. Professionelle billeder eller videooptagelser afspejler, at dit firma går op i kvalitet, og at I vægter værdier såsom detaljefokus, nidkærhed og gennemarbejdede opgaver. Værdier, som er afgørende for kunder, når de skal finde frem til, hvem de ønsker at samarbejde med.  

Du behøver ikke finde fotograf eller studio nær dig, når du vil have udarbejdet de mest professionelle nyhedsartikler. Hos Pressemeddelelse.dk kan du få hjælp til alle dele i processen med at lave og færdiggøre en meddelelse, der lanceres på sitet. Du kan selv vælge, hvad det er for en type content, du ønsker din artikel skal indeholde. 

For nogle virksomheder kan det være relevant med en lydfil, mens det for andre firmaer kan være billeder eller en video, der fuldender en artikel på mest seriøs vis. 

Den store fordel ved at få lavet billeder, video eller lyd er, at du kan bruge filerne til forskellige markedsføringsformål. Du kan bruge materialet på hjemmeside, eller du kan poste opslag på de sociale medier. 

Alle priser fremgår tydeligt af hjemmesiden, så du kan overholde din virksomheds markedsføringsbudget. 

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen