En mild vinter har fremskyndet modningen på de danske kartofler, der nu er klar til at ryge på tallerkenen. Derfor kan de første heldige kunder købe nye kartofler i føtex i Frederikssund, Roskilde og Egedal fra i dag.

PRESSEMEDDELELSE: De første danske kartofler er klar i føtex

Med forårets komme begynder man så småt at kunne ane den danske sommer ude i horisonten. I en tid, hvor mange danskere kan kokkerere ekstra meget i køkkenet, er en klassisk dansk og tilbagevendende ingrediens nu klar. Årets første danske kartofler er gravet op – i år øst for Storebælt.

Hos Salling Group er kartoflerne klar 16 dage før i forhold til sidste år, hvor de første kunder kunne købe kartofler fra Samsø 23. april. De heldige er i år kunderne i føtex i Frederikssund, Egedal og Roskilde, der får mulighed for at tilføje de danske kartofler til aftensmåltidet som de første. 

Det er leverandøren Ryttergårdens Gårdbutik ved Gundsølille, der ligger nord for Roskilde, som i første omgang leverer 8,3 kilo nye, opgravede kartofler til Salling Group. De lidt mere end otte kilo rækker næppe langt til en start, men inden længe vil Ryttergårdens Gårdbutik kunne levere i langt større mængder, når sæsonen for alvor går i gang.

Ryttergårdens Gårdbutik er gennem de sidste år drevet som et familieprojekt, hvor især de tidlige kartofler er i fokus. Gårdbutikken vil udover kartofler også levere jordbær og ærter gennem de næste måneder. 

Kontakter

Group Communication, Salling Group

8778 5002

press@sallinggroup.com

PRESSEMEDDELELSE: De første danske kartofler er klar i føtex

Kilde / Logo / Foto: Salling Group

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen