En markant opgradering til et nyt koncept betyder, at JYSK-butikken på Frederikssundsvej 348 i Husum er lukket tirsdag, onsdag og torsdag i uge 5. Butikken genåbner fredag den 31. januar med åbningsfest, gode tilbud og ny inspiration til hjemmet.

PRESSEMEDDELELSE: JYSK i Husum genåbner med nyt koncept

Butikschef Patrick Nissen har sat et stort kryds i kalenderen 31. januar, hvor hans JYSK-butik genåbner med nyt koncept.

Den 31. januar er måske ikke en opsigtsvækkende dato for de fleste, men for butikschef Patrick Nissen er det en dato med et stort kryds i kalenderen. Hans butik genåbner nemlig efter en omfattende ombygning til JYSKs nyeste butikskoncept. Og det er noget, den 26-årige butikschef ser meget frem til.

”Vi kommer til at lave nogle miljøer, så kunderne kan se vores produkter i en inspirerende setting. Vi flytter rundt på hele butikken, så varerne får en meget bedre placering, og vi får helt nyt inventar og gulve, der gør butikken mere åben og overskuelig,” siger Patrick Nissen.

Butikken, der åbnede for første gang i 1996, er allerede gået i gang med ombygningen, der bliver færdiggjort i løbet af de tre dage, butikken har lukket op til genåbningen.

”Vi har allerede fået mange positive kommentarer fra kunder, der kan se en forskel, og vi har kun fået lavet gulvet. Så man kan godt glæde sig til, butikken står 100% færdig,” siger Patrick Nissen.

Nyt koncept med nye muligheder

Den unge butikschef, der selv er fra lokalområdet, har været i JYSK, siden han startede som salgsassistent som 15-årig, og han er spændt på mulighederne med det nye koncept.

”Jeg kan mærke på personalet, at de, ligesom mig, glæder sig til at få en helt up-to-date butik. Det gør det så meget federe for os at sælge vores varer i en butik, der viser vores produkter endnu pænere frem. Og så gør det det også nemmere for mig at gøre mine medarbejdere endnu bedre til deres opgaver,” siger Patrick Nissen.

Butikken i Husum står klar med et godt tilbud og gratis kaffe og kage fra kl. 8, inden butikken åbner kl. 9 fredag den 31. januar. På åbningsdagen er der blandt andet mulighed for at vinde præmier for mere end 30.000 kroner.

Om JYSK Husum:

  • Butikken ligger på Frederikssundsvej 348, 2700 Brønshøj
  • Butikken har åbent fredag den 31. januar kl. 9-21 – med kaffe og kage fra kl. 8
  • Se øvrige åbningstider og gode tilbud på JYSK.dk

Mere information:

PRESSEMEDDELELSE: JYSK i Husum genåbner med nyt koncept

Kilde / Logo / Foto: JYSK

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen